Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast suite op zolder
Inloopkast inspiratie

Inloopkast suite op zolder


Deze inloopkast heb ik op Funda gevonden. Het is ingericht op de zolder verdieping van een prachtige karakteristieke woning gelegen in Naarden. De huidige bewoners hebben de zolder optimaal benut door er een soort van suite te creëren met de grote slaapkamer en inloopkast.

Inloopkast suite op zolder

Dakramen
Het is een karakteristieke woning met een puntdak en bijbehorende houten balkenplafond. De dakramen zorgen dat er genoeg natuurlijk lichtinval binnenkomt. Een slimme en redelijk goedkope manier met een resultaat waar je gegarandeerd blij van wordt.

De zolder is precies 50/50 verdeeld tussen de slaapkamer en inloopkast, via een muur waar een schuifdeur in is verwerkt.

Inloopkast suite op zolder

Kledingstangen onder schuin plafond
Door het schuine plafond was het niet mogelijk om hoge kasten te plaatsen. Dit hebben ze opgelost door aan beide zijden kledingstangen te monteren, die over de gehele breedte van de kamer lopen.

Centraal in de ruimte is een soort van lounge ingericht, met een bank, een salontafel en televisie aan de wand. Maar dit is nog niet alles. Je vindt hier zelfs een heerlijk vrijstaand bad!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Met deze zolder inloopkast is de droom van Karen uitgekomen | Inrichting-huis.com
    29 december 2016 at 11:00

    […] slaapkamer nodig hebt, is het ook een heel goed idee om daar een zolder inloopkast van te maken. Deze inloopkast, deze inloopkast en deze inloopkast zijn daar hele mooie voorbeelden van. Vandaag wil ik weer een […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.