Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Leuke nachtkastjes
Industrieel interieur Slaapkamer inspiratie

Leuke nachtkastjes


Het vinden van het perfecte nachtkastje in je slaapkamer kan soms moeilijk zijn. Er zijn er zoveel om uit te kiezen, maar er zijn er eigenlijk niet heel veel die écht leuk zijn. Dat vond Nina van Stylizmo ook en met dat in gedachte kwam ze met vier verschillende ideeën, waar ze in haar eigen slaapkamer mee had geëxperimenteerd. Vier totaal verschillende nachtkastjes, maar allen op een eigen manier heel erg leuk.

Het eerste idee zie je hieronder. Dit nachtkastje is een ladekast van IKEA. Simpel, functioneel, goedkoop en een beetje industrieel.

Leuke nachtkastjes

Vind je industrieel niks, maar het ladekast idee spreekt je wel aan? Dan heeft IKEA nog een ladekast die je als nachtkastje kan gebruiken. Deze heeft iets bredere lades, is wit en beschikt over vier wielen. Ook heel erg mooi!

Leuke nachtkastjes

Dit nachtkastje is erg populair en is eigen ook echt bedoeld als nachtkastje. Het is van het merk Kartell en beschikt over een drietal vakjes om kleine spullen op te bergen. Deze vakjes kunnen afgesloten worden met schuifluikjes.

Leuke nachtkastjes

Een nachtkastje hoeft in de praktijk niet echt een kast te zijn. Je kan bijvoorbeeld ook heel goed een leuk krukje gebruiken.

Leuke nachtkastjes

Wat voor nachtkastje heb jij? En welke nachtkastje vind jij het mooist?

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  leonie
  7 oktober 2013 at 20:16

  2 grote stapels tijdschriften waar ik geen afscheid van wil nemen. En dan op 1 stapel een minikrukje waar ik een lamp op opgeschroefd heb…

  • Reply
   Manfung
   7 oktober 2013 at 21:00

   Hoi Leonie,

   Ben heel benieuwd hoe het eruit ziet!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.