Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kwantum tuinmeubelen


Kwantum tuinmeubelen

Bij Kwantum vind je een heel groot assortiment van tuinmeubelen. Denk aan tuinstoelen, tuintafels, loungebanken of zelfs complete loungesets. Daarnaast kan je er ook terecht voor accessoires voor de tuin, zoals tuinverlichting, plantenpotten en leuke buitenkleden, die speciaal bedoeld zijn voor buiten in de tuin.

Goedkope tuinmeubelen

Wil je niet teveel geld uitgeven voor de inrichting van je tuin? Bij Kwantum vind je goedkope tuinmeubelen met een goede kwaliteit. Omdat Kwantum direct bestelt en koopt bij de fabrikant, zijn zij in staat om lagere prijzen te hanteren. Net zoals de kwaliteit kan je hier ook zeker van zijn.

kwantum tuin rond kleed

Collectie tuinmeubelen

Tijdens de herfst en winter haalt Kwantum de tuinmeubelen meestal uit de collectie. Zowel in de verschillende vestingen als op de website van Kwantum vind je ze niet meer terug. Ze hebben hooguit nog enkele accessoires beschikbaar, zoals lantaarns en buitenkleden.

Tijdens deze periode is Kwantum druk bezig met de nieuwe collectie tuinmeubelen en tuinaccessoires. Kwantum kijkt altijd vooruit naar de trends, en spelen daar mooi op in, zodat iedereen in het nieuwe tuinseizoen bij hen terecht kan voor mooie, leuke en stoere tuinmeubelen en accessoires. Deze zullen dan in het voorjaar rond maart/april weer gepromoot worden in de bekende Kwantum folders, de vestigingen en natuurlijk online in hun webshop.

Hieronder vind je een aantal populaire Kwantum tuinmeubelen van de afgelopen seizoenen, variërend tuinstoelen, tuintafels, loungebanken, vloerkleden en complete tuinsets.

Tuintafel Livo

De tuintafel Livo was super populair, een stoere steigerhouten tuintafel, die gecombineerd is met zwarte stalen poten. Daarbij hoort ook een bijpassende houten bank. De prijs van deze stoere tuintafel was slechts €125,-.

kwantum tuinmeubelen tuintafel

Tuinstoelen en tafels

Elk jaar heeft Kwantum ook hele mooie tuinstoelen in de collectie tuinmeubelen. De tuinstoel Reggio en Parma zijn daar hele mooie voorbeelden van, met en zonder armleuningen. De Reggo heeft geen armleuningen en was verkrijgbaar voor €19,-. De parma met armleuningen was iets duurder. Deze tuinstoelen waren verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Daarnaast had Kwantum bijpassende tuintafels en bijzettafels in de collectie, zoals de tuintafel Verona voor €34,- en de bijzettafel Denia voor €14,-.

kwantum tuinmeubelen stoelen

Rotan tuinstoel

Naast tuinstoelen voor aan tafel, kan je bij Kwantum ook terecht voor relaxstoelen. De Valenica tuinstoel is daar een heel mooi voorbeeld van. Een super mooie zwarte rotanstoel, die verkrijgbaar was voor slechts €60,-.

kwantum tuinstoel

Loungeset

Natuurlijk heeft Kwantum elk jaar ook complete tuinsets. Deze geweven loungeset is een mooi voorbeeld. Stijlvol en dankzij de zitkussens vooral ook erg comfortabel.

kwantum loungeset

Vloerkleden

Hieronder zie je vloerkleden van Kwantum. Dit zijn speciale buitenkleden die bestendig zijn tegen verschillende weersomstandigheden. De tuinkleden heeft Kwantum wel vaak heel het jaar door beschikbaar, zowel in de vestigingen als online in de webshop.

kwantum tuin buitenkleed

kwantum tuinmeubelen bank

Kortom, wil je op de hoogte zijn van de nieuwste Kwantum tuinmeubelen? Houd hun website goed in de gaten!

1 Comment

  • Reply
    10x Wicker tuinstoelen | Inrichting-huis.com
    30 januari 2020 at 07:01

    […] ook: Kwantum tuinmeubelen Tuinmeubelen in de winter Rotan […]

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.