Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kwantum


Kwantum

Kwantum! Wie in Nederland en België is er nog nooit geweest??
Voor gordijnen, laminaat, behang? Of misschien voor heel iets anders voor je huis.

Wat is Kwantum eigenlijk? Is het een woonwinkel? Je kan er immers terecht voor heel veel dingen voor je huis & tuin. Maar ze verkopen ook chips, koek en frisdrank bijvoorbeeld. Kwantum noemt zichzelf een woondiscounter en heeft maar liefst in totaal meer dan honderd winkels verdeeld over Nederland en België.

Kwantum geschiedenis

Op 6 september 1976 werd de eerste Kwantum winkel geopend in Woudenberg, onder de naam Kwantum Hallen. Het bleek vanaf dag 1 een groot succes. De aanpak was nieuw en sloeg goed aan in Nederland. Als snel volgden andere winkels. Dit tempo van expansie was uniek in de nationale detailhandel. Terwijl de prijzen bij de concurrenten stegen, hield Kwantum de prijzen laag of ging zelfs nog lager!
Verhogingen van kosten konden volgens Steenbergen niet langer door prijsverhogingen bij de consument terugverdiend worden. Langzamerhand wijzigde ook de houding van de consument. Begrippen als kwaliteit en service werden belangrijker en vroegen om een andere benadering naar de klant. En dus een andere benadering van het winkelconcept dat tot dan toe slechts uitging van 1 begrip: massa.

Kwantum laagste prijs

Kwantum staat bekend om de laagste prijs, 365 dagen per jaar, evenals een verrassend complete service. Dit zijn naar mijn mening de succesfactoren van Kwantum. Een mooie combinatie die veel Nederlanders en Belgen aanspreekt.

Kwantum service

De winkelmedewerkers van Kwantum zijn vakkundig opgeleid en helpen de klant graag bij het vinden van de juiste oplossing. Van het stofferen (confectioneren van gordijnen tot het leggen van vloerbedekking) en inrichten van het huis tot het decoreren en onderhouden van je leefomgeving. In de winkel, maar ook op internet is het kopen van Kwantumartikelen niet alleen leuk, maar zeker ook heel slim!

Kwantum openingstijden

Elke Kwantum hanteert haar eigen openingstijden en koopzondagen. Klik op jouw Kwantum vestiging voor meer informatie:

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.