Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kleurvlakken in de kinderkamer
Kinderkamer inspiratie Scandinavisch interieur

Kleurvlakken in de kinderkamer


In de portfolio van INT2 architecten kwam ik een super leuk idee tegen voor de inrichting van de kinderkamer. Zij hebben in Moskou een heel bijzonder ontwerp gemaakt voor het interieur van een grote woning, gekenmerkt door een mix van de Scandinavische stijl en middeleeuwse minimalisme.

Kleurvlakken in de kinderkamer

Twee kleuren
In verschillende kamers van het huis zie je een bijzonder aspect terugkomen in de vorm van grote kleurvlakken. Door een volledig gedeelte van de kinderkamer een andere kleur te geven dan het andere gedeelte, dat wil zeggen de vloer, de muren en het plafond, wordt de ruimte als het ware gescheiden. Het effect is uniek.

Krijtbord in kinderkamer

Witte vloer en groene muur

Hier hebben ze gekozen om een gedeelte wit te schilderen, terwijl het andere gedeelte groen is. Dat geldt dus zowel voor de houten vloer als de bakstenen muur en het plafond.

Deze unieke basis is bovendien ingericht met super leuke meubels en decoratie accessoires. Een tipi tent, de grote krijtbord aan de muur in de vorm van een huis, de open kast, een kleurrijke vloerkleed, gebreide poefs, noem maar op.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Vanessa
    15 augustus 2017 at 16:19

    Hoi, heeft iemand misschien een idee waar dit leuke vloerkleed te krijgen is?

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.