Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kleine slaapkamer met grote inbouwkast
Scandinavisch interieur Slaapkamer inspiratie

Kleine slaapkamer met grote inbouwkast


Een tijdje terug gingen we binnenkijken in een super leuk en speels ingerichte kleine slaapkamer. Hét bewijs dat kleine slaapkamers erg leuk kunnen zijn. Ik heb nóg een bewijs gevonden die dat nog maar eens bevestigd. Meer heb je niet nodig in een slaapkamer!

Kleine slaapkamer met grote inbouwkast

Het is de slaapkamer van een super klein appartement met een woonoppervlak van slechts 34m2. De beperkte vloeroppervlakte wordt echter ruimschoots gecompenseerd door de combinatie van een praktische indeling met een woonkamer en open keuken, een perfect ingerichte slaapkamer, én een bijzonder mooi interieurontwerp.

Grijze slaapkamer

Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de kleine slaapkamer. De originele deur is verwijderd en is vervangen door een gordijn aan de binnenkant. Hoewel de rustieke houten vloer vanuit de woonkamer doorloopt naar de slaapkamer, zie je door de grote vloerkleed bijna niets terug van die houten vloer in de slaapkamer. Dit hebben ze gecombineerd met mooie strakke grijs geschilderde muren.

kleine-slaapkamer-inrichting

mosgroene-muren-woonkamer

TV kijken vanuit bed

Het bed is ingericht aan de rechterkant bij het grote raam. Ze hebben gekozen voor een bed die zowel precies in de breedte als de lengte past. Er kan nog wel TV gekeken worden, omdat er een kleine televisie aan de muur is opgehangen.

tv-aan-muur-kleine-slaapkamer

L-vormige inbouwkast

Aan de linkerkant vind je een grote inbouwkast. Een grote l-vormige inbouwkast met stijlvolle grijze paneeldeuren, die van de vloer tot aan het plafond loopt. Je hebt hier dus enorm veel opbergruimte. En dat is altijd meer dan welkom in een klein appartement.

Naast al het grijs, vind je hier ook leuke kleuren. Op het bed zijn bijvoorbeeld kleurrijke kussens geplaatst, en boven het bed is een grote kleurrijke schilderij opgehangen.

raam-slaapkamer

grote-schilderij-kleine-slaapkamer

gordijn-deur-kleine-slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.