Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

karakteristieke-loft-slaapkamer-badkamer-suite
Industrieel interieur Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Karakteristieke loft slaapkamer badkamer suite


Kom binnenkijken in deze geweldige slaapkamer! De interieurarchitecten van Nook Architects hebben midden in het centrum en geweldige loft ontworpen en ingericht. Een loft appartement, gelegen aan de bekende Plaça Catalunya, met een woonoppervlak van ongeveer 118m2. Hoewel het gehele appartement erg indrukwekkend is, is het vooral de slaapkamer die het meeste indruk op mij heeft gemaakt. Er zijn veel verschillende stijlen die ik mooi vind voor een slaapkamer, en deze stijl is er ongetwijfeld één van!

karakteristieke-loft-slaapkamer-badkamer-suite

open-badkamer-slaapkamer

Het is een ruime en ruimtelijke slaapkamer met een typische loft karakter. Hoge plafonds, grote raampartijen én er is een open badkamer aanwezig. Het is dus een echte loft slaapkamer badkamer suite geworden.

Houten vloer die doorloopt op de muur

Het prachtige karakteristieke plafond, bestaande uit de originele stenen bogen is volledig bewaard gebleven. Dat is hét belangrijkste element die deze slaapkamer zoveel karakter geeft. De muren zijn strak afgewerkt en wit geschilderd, en zijn gecombineerd met een sfeervolle houten vloer. Wat erg bijzonder is, is dat ze de houten vloer een stukje door hebben laten lopen over de gehele breedte van de muur. Dit stukje vormt niet alleen de hoofdsteun van het bed, maar is ook terug te vinden bij het vrijstaande bad in de open badkamer.

karakteristieke-loft-slaapkamer-badkamer-suite-2

kastenwand-slaapkamer

Open badkamer met vrijstaand bad

Naast het moderne vrijstaande bad, vind je in de badkamer ook een grote op maat gemaakte badkamermeubel, terwijl een apart toilet en een aparte inloopdouche afgesloten zijn met een chique glazen deur.

Kastenwand

Tegenover het bed is een speciale kastenwand gebouwd, die tevens de scheidingswand is tussen de slaapkamer en de hal. Boven de kast zijn een drietal moderne spotjes gemonteerd aan de wand. Als hoofdverlichting is er gekozen voor een grote moderne witte bollamp boven het bed.

vrijstaand-bad-slaapkamer

karakteristieke-loft-slaapkamer-badkamer-suite-2

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.