Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Kantoor op zolder van Holly Marder
Kantoorinrichting

Kantoor op zolder van Holly Marder


Vorig jaar heb ik geschreven over de indrukwekkende slaapkamer make-over van Holly Marder, blogger van Avenue Lifestyle Blog, journalist en stylst uit Delft. Niet zo lang geleden heeft ze ook een thuis kantoor ingericht op zolder, die minstens net zo mooi is geworden als haar slaapkamer.

Kantoor op zolder van Holly Marder

inspirerende werkplek

Thuis kantoor

Haar thuis kantoor, die Holly haar home studio noemt, is de plek in huis waar ze zich bezig houdt met bloggen, product styling, fotografie en sinds kort houdt ze daar ook leuke workshops. Het is de plek waar ze graag komt om geïnspireerd te worden.

Verbouwing

De zolderruimte zag er heel anders uit voor de verbouwing. Er lag een oude vinyl vloer, de muren waren gebroken wit en de muren bij de trap waren bekleed met ouderwets behang. Het vinyl is vervangen door een mooie wit geschilderde houten vloer en alle muren zijn opnieuw wit geschilderd. Via de grote ramen over de gehele breedte van de ruimte is het nu een heerlijke lichte ruimte, wat erg prettig is voor een werkplek of kantoor.

Zolder verbouwing kantoor

Houten vloer op kantoor

Direct bij het raam heeft Holly een bureau over de gehele breedte gemaakt, bestaande uit een een brede multiplex plank, die wordt gesteund door houten schragen en smalle ladekasten.

Ze heeft ook een aparte ronde tafel geplaatst voor het ontvangen van klanten. Daaronder ligt een prachtig Perzische vloerkleed. En met de mooie groene kast, voorzien van Superfront deuren, heeft ze hier ook voldoende opbergruimte.

Oude zolderruimte

Moodboard kantoor

Multiplex bureau

Werkplek op zolder

vergaderruimte

Superfront kast op kantoor

Kantoor styling

styling

planthangers

Bron: Avenuelifestyle.com | Fotografie & Styling: Holly Marder

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.