Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Frame van tuinbank
Tuin inspiratie

Gezellige lounge tuin van Sarah


Welkom in de tuin van Sarah Sherman Samuel, een stylist, creative director en blogger uit Californië. Op haar blog Smitten Studio inspireert ze mensen over ‘het leven met design’. Regelmatig blogt ze over haar huis, interieur en haar vakantie cabin in Michigan. Laatst schreef ze dus ook over haar geweldige tuin.

Sarah noemt het haar patio, maar voor ons is dat gewoon een grote volwaardige lounge tuin. Het was echter niet altijd zo geweest. Samen met haar man hebben ze flink wat tijd gestoken om het er een leuke buitenruimte van te maken.

Gezellige lounge tuin van Sarah

Gezellige lounge tuin van Sarah

Schutting zwart schilderen
Er is een gedeelte met een betonvloer en een gedeelte met gras (voor zover je het gras kunt noemen). En de schutting bestond uit grote grijze lelijke betonblokken met een open bovenkant. Het eerste wat ze hebben gedaan is deze bovenkant bekleden met mooie houten planken, zodat er meer privacy ontstaat in de tuin. Daarna was hebben ze de gehele schutting zwart geschilderd, samen met de achtergevel van het huis. Je ziet meteen al wat een enorm verschil het maakt.

Schutting zwart schilderen

Hoek tuinbank maken
Vervolgens besloten ze zelf een op maat gemaakte tuinbank te bouwen. Een grote hoekbank die om de oude kachel gecreëerd is. Met houten latten is een frame gebouwd, die vervolgens zowel aan de boven- als zijkant bedekt is met houten planken. De bank is daarna afgewerkt met waterbestendig lak. En met zitkussens en sierkussens is het zitten comfortabel gemaakt.

Daarna is het tijd om het een beetje gezellig aan te kleden. Met een grote vloerkleed, een boomstam salontafel, verschillende grote plantenpotten, leuke stoelen en nog meer kussens, is een gezellige woonkamer sfeer gecreëerd.

Frame van tuinbank

Gezellige kussens tuinbank

Gezellige tuin

Hoekbank bouwen van hout

Hoek tuinbank maken

Houten planken voor tuinbank

Loungen in de tuin

Patio lounge

Patio lounge tuin

 

Tuinbank maken

Tuin renovatie

Tuin verbouwing

Woonkamer sfeer in de tuin

Zwarte schutting

Bron: Smittenstudioonline.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.