Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken bij interieur ontwerpers Ina & Matt
Binnenkijken Industrieel interieur Klassiek interieur Modern interieur

Binnenkijken bij interieur ontwerpers Ina & Matt


Vandaag heb ik weer een super leuke binnenkijker voor jullie in petto. We gaan binnenkijken bij Ina en Matt. Een architect en interieur ontwerper die elkaar hadden ontmoet tijdens hun studie in Amsterdam in 1998. Nu hebben ze een architectstudio genaamd INA MATT en ontwerpen ze de mooiste woningen en publieke ruimtes zoals kantoren, restaurants en winkels.

Binnenkijken bij interieur ontwerpers Ina & Matt

Oude schuur verbouwd

Rustieke moderne keuken

Van de stad naar het platteland
Hoewel ze het stadsleven gewend waren in Amsterdam, besloten ze tóch te verhuizen naar Friesland. Het stel heeft een oude schuur op het platteland volledig gerenoveerd en verbouwd tot hun droomhuis.

Het duurde wel een jaar voordat ze de vergunning kregen om de schuur te verbouwen tot een woonhuis. Dat jaar konden ze goed gebruiken voor het maken van een plan. Voor hun projecten beginnen ze daar altijd mee; het maken van een goed doordacht plan. Hiermee bouwen ze hun fundering, zodat ze later helemaal los kunnen gaan met de creatieve invulling van het interieur ontwerp en inrichting.

Stijlvol modern en rustiek warm
Het interieur van hun droomhuis is een mooie mix van stijlvol modern en rustiek warm. Het plafond bestaat bijvoorbeeld uit rustieke houten planken en balken, gecombineerd met een stoere lichte betonvloer in de woonkamer en strak gestuukte en wit geschilderde muren. In de keuken ligt een ouderwetse stenen vloer, waardoor het een beetje een boerderij sfeer heeft gekregen.

Nissen in de keuken muur

Het is erg bijzonder om te zien hoe deze vloer gecombineerd wordt met het vrijstaande keukenblok en wanden, die betegeld zijn met minimalistische witte tegels. Het vaste witte keukenblok is afgewerkt met een houten keukenblad, welke ook zijn gebruikt voor de ingebouwde nissen in de muren.

Slaapkamer in oude schuur

De slaapkamer is ook een fantastische ruimte met het puntdak met de houten ronde balken.

In de interieur inrichting vind je een mooie selectie van stijlvolle meubels en accessoires. Naast rustieke industriële oude meubels, tref je er ook een aantal prachtige designklassiekers aan zoals de Bertoia Diamond stoel van Knoll of de Flos Toio vloerlamp.

Houten balken in woonkamer

Rustieke eettafel met stoelen mix

Bron: Bo-bedre.no | Fotografie: Morten Holtum

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Ron de Graaff
    23 juni 2015 at 20:22

    Wat een prachtige ruimte! Zo mooi licht en ruimtelijk, echt perfect gedaan.

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.