Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Aziatische interieur ideeën


We krijgen vaak de vraag binnen of we wat Aziatische interieur ideeën kunnen plaatsen. Hopelijk kunnen we jullie inspireren met de onderstaande interieur ideeën.

Als we het over Aziatische interieur ideeën hebt, hebben we het meestal over Chinese of Japanse interieur ideeën. 2 verschillende culturen die qua stijl ook totaal van elkaar verschillen.

Chinese interieur ideeën

Sommige spreken al van een Chinees interieur door het toevoegen van Chinese letters en grote Chinese draken. De werkelijkheid is dat een Chinees interieur veel verder gaat dan alleen dat. Er zijn veel mensen die fan zijn van het Chinese interieur omdat het uniek is. Chinese symbolen hebben een eeuwenoude geschiedenis die een diepere betekenis kunnen geven.

Japanse interieur ideeën

In een Japans interieur gaat het vaak om Feng shui of Zen. Bij Feng Shui krijg je te maken met het positioneren van bepaalde objecten als je bank of kast, terwijl Zen meer gaat om het minimaliseren van die objecten. Voor beiden geldt dat de volgende kenmerken een grote rol spelen: kalmte, rust, vredig en positieve energie.

Simpele interieur ideeën

Hoewel je meer aandacht nodig hebt dan er gedacht wordt om tot een goed Aziatisch interieur te komen, kan je met boeddha beelden, Aziatische kamerschermen, Aziatische Schilderijen, Aziatische waaiers, Aziatische lampionnen, simpele interieur ideeën leuke effecten creëren in je huis. Simpele Aziatische interieur ideeën dus.

Aziatische interieur ideeen

Aziatische interieur ideeen

Aziatische interieur ideeen

Aziatische interieur ideeen

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.