Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Interieur ideeën


Interieur ideeën opdoen

Heb je net een nieuw huis gekocht? Ben je van plan om een nieuw huis te kopen? Of ben je gewoon toe aan een nieuw interieur voor je bestaande huis? Wat het ook is, je wilt in ieder geval interieur ideeën op doen.

Een nieuw interieur vinden waar je helemaal blij mee bent kan best nog eens tegen zitten. Het is de kunst om juist die ene interieur stijl te vinden die jij zo mooi vindt, die bij je past en ook nog eens geschikt is voor jouw eigen huis. Er zijn tegenwoordig zoveel keuzes, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom is het opdoen van interieur ideeën eigenlijk altijd de eerste stap die je moet nemen.

Interieur ideeën via

Interieur ideeën kan je via verschillende kanalen op doen. Dat kan via interieur tijdschriften, via interieur boeken, via woonbeurzen of via woonwinkels. In tijdschriften en boeken vind je aan de enige kant wel veel interieur ideeën, maar aan de andere kan het ook een dure grap worden. Bovendien gaat het vaak om maandbladen waar meer reclames zijn te vinden dan echte interieur ideeën waar je echt wat aan hebt. Als je eenmaal een tijdschrift of boek een aantal keren hebt doorgebladerd, kan je die ook wel weer wegstoppen. Weet je wat ideaal zou zijn? Als je interieur ideeën op kunt doen via het internet.

Interieur ideeën online!

Wij bieden uitkomst! Op deze website worden namelijk dagelijks mooie interieur foto’s geplaatst uiteenlopend van interieur ideeën voor slaapkamers tot en met interieur ideeën voor badkamers. Op deze manier kunnen mensen vanuit hun luie bank surfend interieur ideeën opdoen met een laptop of iPad. Je hoeft de deur niet uit, elke dag vind je nieuwe interieur ideeën en het is ook nog eens helemaal gratis.

Aan de rechterkant vind je alle categorieën waar je uit kunt kiezen.

Neem dus je tijd, ga er lekker voor zetten en surf op je gemak eens door alle pagina’s boordevol interieur ideeën voor je hele huis. Raak geïnspireerd!

Interieur ideeen

Interieur ideeen

Interieur ideeen

Interieur ideeen

Interieur ideeen

8 Comments

 • Reply
  Nancy Aillery Paintings
  10 juni 2011 at 09:03

  Schilderijen in interieur

  ESTHETISCHE INTERIEUR INTEGRATIE

  Moderne schilderijen die perfect integreren in uw interieur, kantoor of bedrijf.
  Hedendaagse kunst in uw woon- en werkomgeving.
  U kiest uit de bestaande collectie of bepaald aan de hand ervan, de afmetingen, kleuren en stijl van uw gepersonaliseerd schilderij.
  Een abstract schilderij creëert communicatie, werkt inspirerend en schenkt ieder individu zijn persoonlijke fantasiewereld.

 • Reply
  Matthew at Interieur-Tips.nl
  2 november 2011 at 20:09

  Wat een prachtige site met mooie voorbeelden!
  Veel hout met wit (net zoals bij jullie thuis), maar gelukkig zie ik ook andere stijlen voor de afwisseling. Ik zal jullie op Twitter volgen, zodat ik de nieuwtjes ook niet mis!

 • Reply
  Lourens
  27 november 2011 at 22:25

  Belangrijk in het interieur zijn natuurlijk mooie kussentjes! Op de bank of een groter kussen bijvoorbeeld om op te liggen voor de open haard.. Bij Kussenwereld vind je een uitgebreid assortiment kussens, kussenhoesjes en kussenvullingen. Leverbaar in vrijwel elke gewenste maat.

  Maakt jouw interieur nog mooier!

 • Reply
  CV
  29 november 2011 at 18:12

  Mooie interieurtips, kijk ook eens op http://www.kunstdeco.nl voor moderne canvas doeken als interieur idee.

 • Reply
  Dekbedovertrek
  1 maart 2012 at 15:53

  Prachtige foto’s zijn het! Vooral dat blauwe dekbedovertrek vind ik mooi. Enig idee waar ik die kan kopen?

 • Reply
  Wilco Wijnbergen
  18 maart 2012 at 16:17

  De allernieuwste trend op het gebied van binnenhuisarchitectuur, het 3D wandpaneel, is dankzij DutchForDesign nu ook in Nederland verkrijgbaar. De exclusieve panelen kenmerken zich door hun duurzaamheid en eigentijdse uitstraling.
  Kijk op http://www.dutchfordesign.com voor geweldige interieur ideëen.

 • Reply
  Max
  29 maart 2012 at 16:26

  Leuke blog!

 • Reply
  Interieur ideeen
  3 februari 2013 at 00:21

  Super! Wit zijn licht en fris!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.