Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast met glazen schuifdeuren van Kvanum
Inloopkast inspiratie

Inloopkast met glazen schuifdeuren van Kvanum


We hebben hier veel inloopkasten ideeën en inspiratie laten zien, maar elke keer weer komen we nóg mooiere en apartere inloopkasten tegen die we graag met jullie willen delen. De onderstaande inloopkast bijvoorbeeld is een ontwerp van Kvanum. Een vierkante ruimte waarvan twee kanten ingericht is met op maat gemaakte kasten.

Inloopkast met glazen schuifdeuren van Kvanum

Clean inloopkast

Aan de linkerkant zie je een volledig dichte kast met wit gepolijste houten deuren. Simpel, maar heel erg stijlvol en clean. Maar het is eigenlijk de andere op maat gemaakte kast die deze inloopkast onderscheidt ten op zichte van andere inloopkasten. Deze kast is weliswaar voorzien van mooie schuifdeuren, maar wel volledig van diamant glas. Zonder dat deze open is, kan je dus al zien wat er allemaal opgeslagen is in de kasten.

Inloopkast details

Zoals je ziet is bijna alles in deze inloopkast van wit, maar door de transparantie van de glazen deuren spelen de kleuren van de kleding en accessoires hierin ook een belangrijke rol.

Alle deuren in deze inloopkast zijn bovendien voorzien van luxe donkerbruine deurknoppen van leer, evenals de kledingstangen die in de kasten zijn verwerkt. De ontwerper heeft hier dus niet alleen gedacht aan de buitenkant, maar ook de binnenkast heeft de nodige aandacht gekregen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.