Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Grote woonkeuken van loft in Oekraïne
Industrieel interieur Keuken inspiratie Modern interieur

Grote woonkeuken van loft in Oekraïne


Wow, deze indrukwekkende keuken heb ik gevonden in het portfolio van Sergey Makno Workshop. Sergey Makhno is een artiest, architect, designer en workshop projectmanager. De alleskunner is zowel afgestudeerd aan de Kiev National University of Building en Architecture als de Academic school of Design in Moskou. Met onder andere deze schitterende keuken laat hij zien wat voor talent hij is. Het is onderdeel van een loft-achtige penthouse gelegen in Oekraïne, die helemaal van top tot teen is gerenoveerd met bijzondere materialen en luxe afwerking. De keuken vinden wij het mooist!

Grote woonkeuken van loft in Oekraïne

Via mahno.com.ua

Woonkeuken inrichten

Zoals ik al zei is het een project van een loft-achtige penthouse. En dat is ook heel goed te zien aan deze keuken. De ruimte is schitterend met een hoog plafond die afgewerkt is met een strakke betonlaag. In combinatie van de onbewerkte bakstenen muren zorgt het voor een stoere industriële look in de keuken. De enorme ruimte maakt het mogelijk om er een grote woonkeuken van te maken met een grote eettafel. Een zwarte eettafel met sierlijke poten en omsingeld door de iconische Charles Eames eetstoelen uitgevoerd met een donkergroene zitting en houten poten. Boven de eettafel zijn drie grote hanglampen geplaatst.

De keuken zelf is helemaal wit, strak en modern. Er is een grote vrijstaande werkblok met opbergmogelijkheden aanwezig, terwijl het kookgedeelte tegen de bakstenen muur is geplaatst. Het strakke witte vormt een erg bijzondere contrasterend effect ten op zichte van de rauwe muren.

Keuken met serre

Eén van de grote pluspunten van deze keuken is dat het heel erg licht is. En dit wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van een prachtige serre die bijna de gehele buitenmuur inneemt. Overdag stroomt er dus een enorme hoeveelheid zonlicht in de keuken. Er is gekozen voor stoere zwarte stalen kozijnen die de keuken nóg stoerder en meer industrieel maakt.

Onder de serre is een vaste zithoek gecreëerd van houten planken. Met de heerlijke kussens kan je daar lekker chillen terwijl de kok aan het werk is.

Grote woonkeuken van loft in Oekraïne

Grote woonkeuken van loft in Oekraïne

Grote woonkeuken van loft in Oekraïne

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.