Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast in een droomhuis
Inloopkast inspiratie

Inloopkast in een droomhuis


Wat doe je als je de loterij wint? Iedereen doet er natuurlijk wat anders mee. Een mooie nieuwe auto, een wereldreis, stoppen met werken… Maar er is één ding, die heel veel mensen zien als absolute nummer één doel bij het winnen van een loterij, het kopen van een droomhuis! En ook een droomhuis ziet er voor iedereen anders uit. Heb jij weleens nagedacht hoe jouw droomhuis eruit ziet?

Inloopkast in een droomhuis

Bij Zweedse makelaar Bjurfors ben ik een huis tegengekomen, die ongetwijfeld voor heel veel mensen heel dichtbij hun droomhuis komt. Een groot vrijstaand huis me een luxe keuken, een luxe badkamer en een enorme met met zwembad. Wat ik persoonlijk het mooist vind in dit huis, is de inloopkast!

Inloopkast in een droomhuis

Inloopkast in een droomhuis

Luxe inloopkast met op maat gemaakte eiken houten kasten

De inloopkast is ingericht op de bovenste verdieping. Daar is de master bedroom ingericht. Een ruime lichte slaapkamer, die dus ook voorzien is van een mooie luxe inloopkast. De gehele verdieping is super strak afgewerkt met strakke witte muren en een chique visgraat houten vloer. Normaal gesproken zou je zeggen dat schuine wanden niet ideaal zijn, maar hier zorgen ze juist voor heel veel charme. De schuine wanden hebben ze bovendien optimaal genut, door daar de kasten te bouwen van de inloopkast. Met mooie eiken houten planken is een volledig op maat gemaakte open kledingkast gebouwd, bestaande uit open vakken, grote ladekasten en handige kledingroedes.

Inloopkast in een droomhuis

Inloopkast in een droomhuis

Ik denk niet dat dit mijn droomhuis zal zijn, maar ik zou het niet erg vinden als we zo’n inloopkast zouden hebben. 🙂

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.