Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industrieel mini loft appartement van 35m2
Binnenkijken Industrieel interieur

Industrieel mini loft appartement van 35m2


Dit kleine appartement gelegen in Budapest is ontworpen en ingericht door de ontwerpers van Hongaarse architectenbureau MÁS epiteszek. Het is echt een super klein appartement met een woonoppervlakte van slechts 35m2. Ze hebben het project het ‘Zero-Room-Apartment’ genoemd omdat het ingericht is als een loft mini loft appartement, waarbij de woonkamer, slaapkamer en keuken allemaal in dezelfde open ruimte is ingericht. Dit hebben de architecten op een hele bijzondere en stoere manier gedaan. Wil je van jouw kleine appartement een stoere industriële mini loft maken? Kijk dan snel verder en raak geïnspireerd van alle stoere en praktische ideeën!

Industrieel mini loft appartement van 35m2

Open indeling

Alle binnenmuren in het appartement werden verwijderd, zodat het opnieuw ingedeeld kon worden. Je komt binnen in een lange smalle hal, waar je toegang hebt tot de kleine badkamer aan de linkerkant en het kleine toilet aan de rechterkant. Dit zijn de enige twee aparte ruimtes die je in dit kleine appartement aantreft. De hal is direct verbonden aan de open leefruimte, die dienst doet als de open keuken, woonkamer en slaapkamer. Direct bij de open keuken is bovendien een grote eettafel geplaatst.

industriële woonkamer

plattegrond klein appartement

Industrieel interieur

Er is gekozen voor een stoere industriële interieurstijl, die past bij het karakter van een mini loft appartement. Door het gehele appartement ligt een betonvloer, gecombineerd met betonlook muren en plafonds. Passend bij deze stijl, zijn bijna alle oppervlakten gemaakt van verouderd metaal. Metalen deuren, wandbekleding, keuken, de inbouwkast, noem maar op. Zelfs meubels en accessoires zijn van hetzelfde metaal gemaakt, zoals de wastafel in de badkamer, het bed, de wandplanken en ook de grote eettafel en de daarboven hangende plantenbak.

Om ervoor te zorgen dat het appartement ruimtelijk en geordend blijft, kunnen alle kasten volledig afgesloten worden met op maat gemaakte deuren. Zo kan de keuken volledig afgesloten worden en is er een opklapbaar bed gerealiseerd als onderdeel van de inbouwkast.

stalen industriële inbouwkast

stalen industriële keuken

stalen inklapbaar bed

stalen plantenbak boven eettafel

industrieel toilet

industriële badkamer

industriële stalen wanden

industriële wastafel

Fotografie: David Kis Photography

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.