Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

IKEA Keukens


De keuken is het kloppende hart van het huis. En daarom moet deze ruimte er precies zo uitzien en precies zo functioneren als je altijd gewild hebt, van de grote dingen als kasten en apparatuur tot details als ladeverdelers en flexibel meubilair. Om je op gang te helpen heeft IKEA een aantal complete keukens ontworpen die je online kan bekijken voordat je zelf je droomkeuken gaat samenstellen. En als je daar inspiratie van krijgt, kan je met de IKEA online keukenplanner je eigen ideale keuken ontwerpen. Je kan op je eigen computer naar hartenlust experimenteren om te zien welke opstelling en stijl het beste bij je passen. En als je hulp nodig hebt, kan je altijd de experts in het IKEA woonwarenhuis om advies vragen.

IKEA keukens RVS

IKEA keukens soorten

Als je ooit in IKEA bent geweest, weet je wat er bedoeld wordt als ze zeggen dat er een enorme keuze is aan IKEA keukens. Er zijn IKEA keukens in allerlei soorten, maten, kleuren, materialen en natuurlijk niet te vergeten prijzen. Dus of je nou liefhebben van houten keukens, RVS keukens, landelijke keukens, grote keukens, kleine keukens of moderne keukens. Bij IKEA ben je aan het juiste adres.

IKEA keukens RVS

IKEA Keukens aan huis bezorgd

Bij het ontwerpen van de IKEA keukens vinden ze één factor het allerbelangrijkst: de klant. Jij dus. Jij bent immers degene die uiteindelijk bepaalt hoe je keuken eruit komt te zien, of je nu een compleet nieuwe IKEA keuken wilt of alleen een werkblad. Als je klaar bent met je ontwerp, kan je je keuken zelf bij het woonwarenhuis komen ophalen. Maar ze bieden ook de mogelijkheid om de IKEA keukens te bezorgen op een tijdstip die de mensen uitkomen. Ze kunnen zelfs een professionele installatieservice verzorgen die bijna alles regelt, ook de lastige zaken als leidingen, elektriciteit en afwerking. De installateurs bouwen voor een betaalbare prijs IKEA keukens naar hun standaarden. Voor meer informatie kan je terecht bij de experts in het woonwarenhuis.

IKEA keukens RVS

IKEA keukens RVS

3 Comments

 • Reply
  Jolanda Elshot
  9 juni 2016 at 00:32

  Ik heb een factum/stat keuken van Ikea. De keuken is 6 jaar oud.
  De kast deurtjes zijn niet mooi meer, de plaat van de geintergreerde vaatwasser is afgebladderd en ook het kast deurtje boven de afzuigkap en de zij panelen naast de afzuigkap.
  Ik wil alle deuren en lades dus vervangen. Wat is mogelijk?
  Grt Jolanda Elshot

  • Reply
   Manfung
   9 juni 2016 at 11:26

   Hoi Jolanda, volgens mij is er zéker wel wat mogelijk als het gaat om vervangen van onderdelen van IKEA keukens. Je kunt het beste langs een vestiging gaan voor meer informatie. Succes!

 • Reply
  wil vermeulen
  10 juli 2016 at 22:45

  ik heb een ikeakeuken met houten blad.
  hierop zitten grote kringen
  min vraag is hoe kan ik dit weghalen??

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.