Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

IKEA


IKEA biedt een breed assortiment functionele en goed vormgegeven woonartikelen aan tegen zulke lage prijzen dat zoveel mogelijk mensen in staat zijn deze artikelen te kopen. Dat is het uitgangspunt bij alle activiteiten van IKEA; van productontwikkeling en inkoop tot de verkoop van artikelen in IKEA winkels wereldwijd.

Het is helemaal niet moeilijk om een kwalitatief goed en duur product te maken of een slecht en goedkoop product. Maar voor een goed én betaalbaar product moet je kostenbewust en vernieuwend denken. Dat doet IKEA al sinds haar ontstaan in het Zweedse Småland. Door optimaal gebruik te maken van natuurlijke hulpbronnen en producten te maken waar mensen behoefte aan hebben en die ze nodig hebben, kan IKEA de kosten laag houden. Die besparingen verrekenen ze weer in de prijs die je voor een IKEA product betaalt.

IKEA

IKEA visie en bedrijfsconcept

De visie van IKEA is een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen. Het bedrijfsconcept van IKEA sluit aan bij die visie door het aanbieden van een breed assortiment functionele en goed vormgegeven woonartikelen tegen zulke lage prijzen dat zoveel mogelijk mensen in staat zijn deze producten te kopen.

IKEA design voor iedereen

Vaak zijn mooi ontworpen woonartikelen gemaakt voor de enkeling die ze kan betalen. IKEA wil dat van het begin af aan anders. Ze hebben de kant van de meerderheid gekozen. IKEA richt zich dan ook op de behoeftes die mensen over de hele wereld hebben op het gebied van woninginrichting, ongeacht het verschil in wensen, smaak, dromen, ambities en budget. Het gaat ons om mensen die hun thuis en hun dagelijks leven willen verbeteren.

Het is niet moeilijk om dure meubels te ontwerpen. Je gooit er gewoon een smak geld tegenaan en laat de klant ervoor betalen. Maar het maken van prachtige, duurzame en laaggeprijsde meubels is een stuk minder eenvoudig. Dat vraagt om een andere aanpak. Het komt allemaal neer op het vinden van eenvoudige oplossingen waarbij je bespaart op methode, proces en aanpak. Het enige waar IKEA niet op bespaart zijn ideeën.

IKEA openingstijden

IKEA heeft in Nederland in totaal 12 vestigingen. Elke vestiging hanteert haar eigen openingstijden en koopzondagen. Klik hieronder op de IKEA vestiging bij jou in de buurt voor meer informatie:

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.