Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Gezellig zonnig balkon
Balkon inspiratie Scandinavisch interieur

Gezellig zonnig balkon


Dit balkon heb ik gevonden op de Noorse makelaars website finn.no, van een prachtige woning die daar te koop staat. Een super mooie woning met een Scandinavisch interieur. Binnenkort zal ik die zéker ook aan jullie laten zien, maar vandaag eerst dit mooie balkon. Het is direct gelegen aan de grote keuken en via een glazen schuifpui heb je hier toegang op. Meteen zal je merken wat voor heerlijke buitenruimte dit is!

Gezellig zonnig balkon

Privacy

Het balkon is lekker groot en door de ideale ligging kan je hier over de gehele dag ook genieten van de zon. Wat ik nóg een groot voordeel vind, is de privacy die je hier hebt. Zowel aan de linker- als de rechterkant heb je een schuine wand, waardoor je geen last kan hebben van de buren. Deze wanden, evenals de buitenste lange wand, zijn voorzien van lange houten panelen, die volledig wit zijn geschilderd. Het balkon ziet er hierdoor steviger en duurzamer uit.

Zithoek creëren

Ook voor de vloer is er gekozen voor houten panelen. Deze zou je eventueel ook een kleurtje kunnen geven, maar de eigenaren hebben dit onbewerkt gelaten. Via de glazen schuifpui loop je direct tegen het gezellige zithoekje. Hier is een L-vormige hoekbank gecreeerd van houten planken met kussens. Er staat ook een kleine ronde tafel en een losse stoel bij. Met wat plantjes en lampionnen op de vloer is het balkon ook gezellig gemaakt.

Helemaal aan de rechterkant is er nog heel veel ruimte, waar op dit moment niets mee wordt gedaan. Je zou hier bijvoorbeeld een grote eettafel kunnen zetten, zodat je ook echt kunt dineren op het balkon. Wat zou jij hiermee doen?

Gezellig zonnig balkon

Gezellig zonnig balkon

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Balkon inrichten
  24 januari 2014 at 10:21

  Wow! Ik wil dat het weer zomer is. Wat heerlijk om op zo’n balkon in het zonnetje te zitten.

 • Reply
  Michelle
  18 augustus 2015 at 19:20

  Hele leuke foto’s! Ik vind die tafel ook erg tof, helemaal strak, maar toch ook romantisch en speels door de vormen.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.