Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer badkamer combinatie in modern appartement
Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Slaapkamer badkamer combinatie in modern appartement


Architect en design bureau Metaform heeft onlangs een bijzonder project afgerond, dat een modern appartementencomplex in Luxemburg omvat van in totaal zeven appartementen. Alle zeven zijn voorzien van een mooi interieur ontwerp. Hieronder zie je één van de slaapkamers die ik erg bijzonder vind en daarom met jullie wil delen. Eigenlijk een slaapkamer badkamer combinatie. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Slaapkamer badkamer combinatie in modern appartement

Gezelligheid ontbreekt nog

De slaapkamer is vrij ruim en met het feit dat je op de foto’s nog niet ziet veel decoratie en accessoires ziet, ziet het er ook nog niet heel gezellig uit. Maar misschien hoort dit ook wel bij zo’n moderne slaapkamer. De basis is er in ieder geval wel met een mooie houten vloer en strakke witte muren. Het moderne ligbad centraal in de slaapkamer is perfect afgestemd op de formaten van het twee-peroonsbed. Dit is tóch wel een droom van velen!

Inloopdouche

Hiernaast, eigenlijk misschien wel het eerste wat je opviel toen je deze slaapkamer zag, is er een grote inloopdouche aanwezig. Deze inloopdouche is in de muur verwerkt, en afgeschermd met een grote glazen wand. Zoals je kan zien, kan je hier lekker genieten van de grote vierkante stortdouche, die in het plafond zit.

Wat zou jij doen om het gezellig te maken in deze slaapkamer?

Slaapkamer badkamer combinatie in modern appartement

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.