Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Gezamenlijke zijtuin met de buren
Tuin inspiratie

Gezamenlijke zijtuin met de buren


Toen ik laatst op zoek was naar nieuwe tuin ideeën, kwam ik iets bijzonders tegen. Misschien ken je het probleem niet, maar voor sommige mensen is het zéker herkenbaar. Een gezamenlijke zijtuin met de buren, waar ze beiden gebruik van mogen maken. Emily had ook een gezamenlijke zijtuin met haar buren, waar aanvankelijk helemaal niets mee werd gedaan. Het enige wat er te vinden was, was een grasmat wat meer een zandbak was, en vooral oude troep. Zonde, want deze zijtuin had wel veel potentie. Gelukkig zagen Emily en haar buren dat ook. Klik snel door om te zien hoe de zijtuin er nu uit ziet!

Gezamenlijke zijtuin met de buren

Wat eerst een typische zijtuin was, wat twee huizen van elkaar scheiden, is nu een super mooie gezamenlijke zijtuin geworden. Sterker nog, het ziet er nog mooier uit dat hun eigen privé tuinen. Ideaal voor een barbecue met de buren!

De oude zandbak is vervangen door een nieuwe ondergrond, bestaande uit stenen en grindstenen. Centraal in de zijtuin is een lounge gedeelte gecreëerd met vier groene Adirondack chairs, die Emily voor slechts $30 per stuk bij Home Depot had gekocht.

Gezamenlijke zijtuin met de buren

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.