Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

fest-amsterdam-clay-1-5-zits-bank-met-longchair
Meubels Woonkamer inspiratie

FEST Amsterdam Clay bank


Wij zijn super blij met onze bank, vooral nu omdat we hem zo lang hebben gemist. Onze bank hebben we namelijk een jaar lang opgeslagen in de opslag, vanwege de verhuizing. Hij is mooi, hij zit lekker en je kunt er ook heerlijk op liggen. Maar tóch knaagt het een beetje om een nieuwe bank te kopen. Niet omdat we niet blij zijn met onze huidige bank, maar omdat we een andere bank hebben gezien die we stiekem nóg mooier vinden, de FEST Amsterdam Clay bank!

fest-amsterdam-clay-bank

We hebben het al meerdere keren voorbij zien komen op Pinterest en Instagram. En elke keer als we het zien, denken we: ‘de FEST Amsterdam Clay bank is wel echt heel mooi’. Maar omdat we zelf al een mooie comfortabele bank hebben, hebben we het even op de reservelijst staan. Maar nu we bezig zijn geweest met het inrichten van onze nieuwe woning, zitten we steeds vaker te denken aan die mooie Clay bank van FEST Amsterdam.

fest-amsterdam-clay-1-5-zits-bank-met-longchair

Elementen van de FEST Amsterdam Clay bank

De de FEST Amsterdam Clay bank is een elementenbank, die je zelf naar wens kunt samenstellen. Standaard wordt meestal de 1,5 zits bank getoond met een longchair. Maar die zou te klein zijn voor ons. We zouden een grotere variant willen hebben. Onze ideale FEST Amsterdam Clay bank bestaat uit een long chair, een 1,5 seat zonder armleuningen voor in het midden en een 1,5 seat met een armleuning aan één kant. Dan hebben we een grote comfortabele bank waar vijf personen op passen.

fest-amsterdam-clay-bank-grijs

Het handige van een elementenbank is dat je zelf dus helemaal kunt bepalen hoe jouw ideale bank eruit komt te zien. Hieronder zie je alle elementen van de FEST Amsterdam Clay bank.

fest-amsterdam-clay-bank-elementen

Stoffen en kleuren

Naast de keuze uit verschillende elementen, heb je ook een super uitgebreide keuze aan verschillende stoffen en kleuren. Je hebt stof, leer en kvadrat. Voor alle materialen heb je keuze uit tientallen verschillende mooie kleuren. Hieronder zie je alle beschikbare kleuren en materialen.

fest-amsterdam-clay-bank-stoffen-kleuren

Als je jouw FEST Amsterdam Clay bank helemaal op maat laat maken met verschillende elementen in jouw favoriete stof en kleur, dan heb je meestal te maken met een wachttijd van 8 – 10 weken.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

3 Comments

 • Reply
  &Tradition Fly Sofa | Inrichting-huis.com
  5 december 2017 at 11:00

  […] tijdje geleden had ik geschreven over de super leuke FEST Amsterdam Clay bank. Deze staat nog steeds op onze wishlist, maar er is ook een andere bank die we heel erg mooi […]

 • Reply
  Hay Mags Soft Sofa bank | Inrichting-huis.com
  2 augustus 2018 at 11:01

  […] jaar had ik het over de FEST Amsterdam Clay bank, een super mooie modulebank die je zelf naar wens kunt samenstellen. We zijn nog steeds erg blij […]

 • Reply
  Bank op maat | Inrichting-huis.com
  5 december 2019 at 11:01

  […] banken, die ook nog eens erg comfortabel zijn. Ik heb het hier al eerder gehad over onder andere de FEST Amsterdam Clay bank, de Hay Mags Soft Sofa bank en B&B Italia Tufty Time bank. Stuk voor stuk zijn het super mooie […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.