Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

De voordelen van verhuizen
Geen categorie

De voordelen van verhuizen


Verhuizen is een gebeurtenis die je niet zomaar eventjes doet. Het kan nogal een ingrijpend moment zijn maar gelukkig zijn er ook veel voordelen aan verhuizen. Wij brengen graag de voordelen eens in kaart zodat jij ziet waarom je die verhuizing gewoon lekker moet doen!

De voordelen van verhuizen

Waarom ga je verhuizen?

De reden waarom je gaat verhuizen is voor iedereen anders. Voor de een is dit vanwege meerdere redenen en de ander heeft maar één reden om te verkassen. Welke redenen zijn er allemaal om te verhuizen:

 • Behoefte aan meer ruimte;
 • Behoefte aan een grotere/kleinere tuin;
 • Liever een kleiner huis;
 • De gemeente/stad/dorp bevalt niet meer;
 • De buurt/buren bevallen niet;
 • De droom om een eigen huis te bouwen.

De voordelen van een nieuwe woning

Wanneer je gaat verhuizen vanwege een behoefte aan meer ruimte in huis, is een nieuwe woning natuurlijk fantastisch. Je hebt direct meer plek om spullen op te bergen, wellicht meer slaapkamers, een grotere woonkamer en misschien wel die open droomkeuken.

De voordelen van verhuizen

Je nieuwe woning kan ook dichterbij het werk liggen, zodat je minder lang in de file staat. Of het is dichter bij een school of opvang voor de kinderen. Op deze manier biedt het verhuizen veel meer tijd in het dagelijks leven zodra je er woont.

Een grotere/kleinere tuin betekent ook meer genot. Want wanneer je een grotere tuin zoekt, dan zoek je ook meer plezier buiten. Een kleinere tuin biedt juist weer minder werk waardoor je meer tijd overhoudt.

Kortom, er zijn ontzettend veel voordelen te bedenken waarom je zou verhuizen. Wanneer je een huis vindt wat helemaal aansluit op jouw wensen, biedt dit een fantastisch voordeel voor de rest van jouw leven.

De voordelen van verhuizen

Het financiële plaatje

Tenslotte zal het financiële plaatje natuurlijk ook veranderen. Het kan duurder maar het kan ook goedkoper worden. Het kostenplaatje zal weer helemaal anders zijn. Misschien houdt je iets meer over aan het einde van de maand of misschien iets minder. Zolang het maar in verhouding staat met het plezier dat het nieuwe huis jou brengt.

Hoe dan ook, verhuizen kost altijd geld. Het is daarom verstandig om zoveel mogelijk van aanbiedingen en kortingen te profiteren. Bij Shopkorting heb je bijvoorbeeld een mooi overzicht waar er op dat moment sale is. Ook worden er kortingscodes getoond. Met een Bol.com kortingscode kan het al heel veel schelen als je op zoek bent naar een nieuwe wasmachine of droger.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

 • Reply
  Maartje
  16 mei 2018 at 20:05

  Laatst ben ik verhuisd. Naar een veel mooier en beter huis voor mij. De inrichting er van heeft veel tijd gekost. Maar het resultaat mag er zijn!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.