Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

De interieurstyling van dit Zweedse appartement is perfect!
Binnenkijken Scandinavisch interieur

De interieurstyling van dit Zweedse appartement is perfect!


Interieurstyling is een vak apart. Een interieur zonder styling is niet compleet. Het ziet er kaal en sfeerloos uit. Leuke decoratie accessoires en meubels kunnen ontzettend veel doen aan de uitstraling van een woning. Daarom is verkoopstyling erg belangrijk, vooral als je weet dat jijzelf er geen gevoel voor hebt.

Dit appartement stond te koop bij Zweedse makelaar Entrance. Bijna alle woningen die daar te koop worden aangeboden, zien er super mooi uit. Natuurlijk heeft het ook wel met sommige panden te maken, maar het heeft vooral ook te maken met de aandacht die ze aan interieurstyling besteden. Voor dit appartement hebben ze hulp ingeschakeld van Zweedse stylist Hos Majorskan. Met een zorgvuldige selectie van mooie decoratie accessoires, heeft ze het interieur super leuk, mooi en sfeervol ingericht. En je kunt het al raden, het appartement werd binnen no time verkocht.

De interieurstyling van dit Zweedse appartement is perfect!

Het appartement heeft een woonoppervlakte van 68m2 en is ingericht met een fijne ruime woonkamer, één slaapkamer, een badkamer en de keuken. Originele houten vloeren zijn gecombineerd met witte wanden. De muren in de slaapkamer zijn donkergrijs geverfd en de badkamermuren zijn bewerkt met stoere betonstuc, gecombineerd met leuke blauwe cementtegels op de vloer.

Leuke woonkamer styling

De woonkamer is voorzien van twee mooie grote ramen. Daar is de bank tegenaan geplaatst. Het is een IKEA bank, die gedecoreerd is met een stijlvolle linnen hoes en bijpassende linnen kussens. De vensterbank decoratie is eenvoudig, maar erg stijlvol, met een mix van leuke items, zoals planten, boeken en vazen. De glazen salontafel is de Gubi Pedrera salontafel. Met een groot vloerkleed is de grens bepaalt tussen de zithoek en de eethoek.

Eethoek in woonkamer

ronde witte hanglamp boven salontafel

sidetable hal ronde spiegel

vensterbank decoratie boeken

witte canvas aan de muur

In de eethoek vind je een houten ronde eettafel met vier stoere eetkamerstoelen. Daarbij is de mooie Valerie Objects Hanging Lamp no. 4 gemonteerd, die precies gepositioneerd is boven de eettafel. De wandlamp vormt bovendien onderdeel van de grote collage aan de muur, met een mix van prints en foto’s in verschillende lijsten. Ook de TV is strak aan dezelfde muur opgehangen.

collage lijsten muur woonkamer

lijst bij eettafel

ronde eettafel

Grijze muren in de slaapkamer

De slaapkamer bevindt zich naast de woonkamer. Omdat de muren donkergrijs zijn geschilderd, ervaar je daar een andere sfeer. Maar ook daar vind je een mooie selectie meubels en decoratie accessoires. Aan de rechterkant vind je een grote open kledingkast. Het bed is knus en stijlvol opgemaakt met bedlinnen. Een vintage Thonet stoel en de Pols Potten Tam Tam bijzettafel worden als nachtkastjes gebruikt, terwijl er aan de muur boven het bed een mooie zwarte wandlamp is gemonteerd. Aan de muur tegenover het bed zijn dressoir kasten geplaatst en daarboven vind je ook een mooie collage van lijsten.

spiegel naast bed

grote spiegel naast bed

kapstok slaapkamer

kledingkast slaapkamer

open kledingkast

open kledingkast slaapkamer

plant op krukje

slaapkamer grijze muren

slaapkamer kasten

slaapkamer styling

slaapkamer bedlinnen

Moderne witte keuken met kleine ronde eettafel

De keuken vind je aan de andere kant van de hal. Er is gekozen voor moderne witte keukenkasten met een natuurstenen werkblad. Ondanks dat het niet heel groot is, vind je in de keuken ook een eettafel. Een kleine ronde eettafel, maar je kunt er makkelijk met drie personen aan eten. De hanglamp boven de eettafel is de Gubi Semi Pendant hanglamp.

badkamer betonstuc cementtegels

balkon vlondertegels ikea

betonstuc badkamer

eettafel kleine keuken

klein balkon

kleine ronde eettafel in keuken

lage witte keukenkasten natuurstenen werkblad

servieskast keuken

sidetable styling hal

wandlamp keuken

wandplank keuken achterwand

Fotografie: Anders Bergstedt | Styling: Hos Majorskan

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.