Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Dakterras inspiratie

Dakterras met jacuzzi


Op een Zweedse Makelaars website kwam ik een woning tegen die te koop stond. Maar het is niet de woning die mij aandacht wist te trekken. Het is het enorme dakterras waar ik verliefd op ben geworden. De woning zelf heeft een woonoppervlak van 113m2 en het dakterras is maar liefst 16m2 groot. De meeste mensen willen liever een tuin, maar met zo’n dakterras zou ik meer dan tevreden zijn!

Dakterras met jacuzzi

Dakterras met jacuzzi

Dakterras met houten panelen

Dit dakterras is perfect! Zowel de vloer als de omheining zijn bekleed met mooie stijlvolle houten panelen, wat voor een bijzonder effect zorgt. Door de enorme oppervlak is niet alleen plek voor een relaxte loungehoek bestaande uit een grote loungebank met grote zitkussens en tafel. In de andere hoek is zelfs een luxe ronde jacuzzi geïnstalleerd met een diameter van twee meter, die plaats biedt voor zes personen.

Dakterras uitzicht

En dit is nog niet alles, want vanuit het dakterras heb je een fenomenaal uitzicht over de rode daken van de stad. Wow wow en nog eens wow!

Dakterras met jacuzzi

Dakterras met jacuzzi

Dakterras met jacuzzi

Dakterras met jacuzzi

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Balkon met jacuzzi! | Inrichting-huis.com
    30 december 2016 at 11:00

    […] een tijdje geleden lieten we hier een super tof dakterras zien waar een luxe ronde jacuzzi is geplaatst. Als je balkon groot genoeg is, of in ieder geval diep genoeg, dan is het ook mogelijk […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.