Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast ideeën van Rut Kara
Inloopkast inspiratie Modern interieur

Inloopkast ideeën van Rut Kara


Vandaag willen we jullie inspireren met inloopkast ideeën van Rut Kara. In het Noorse woonblad Bo Bedre werd het huis van deze interieur architect uit IJsland getoond. Een mooie woning met een mooie interieur inrichting, maar we willen vooral haar inloopkast laten zien. Die vinden we namelijk erg bijzonder.
Wat vind jij?

Inloopkast ideeën van Rut Kara

Bijzonder omdat het anders is dan andere inloopkasten. De interieur architect heeft namelijk een geheel open inloopkast die ze helemaal op maat heeft laten maken. Althans, één kant dan. Eén muur wordt ingenomen door een lange kledingstang waar de meeste kleding wordt opgehangen. De stang heeft ze bewust iets hoger opgehangen, zodat er aan de onderkant ook plek is voor een lange plank waar al haar schoenen een plekje hebben gekregen in haar inloopkast.

Ladekast en kapstok in inloopkast

Waar je in moderne luxe inloopkasten veelal op maat gemaakte kasten ziet, is er hier ook gekozen voor een beetje variatie. Aan de andere muur staat namelijk gewoon een ouderwetse ladekast waar kleinere kledingstukken zoals t-shirts, ondergoed etc. opgeborgen kunnen worden. In een inloopkast mag uiteraard geen spiegel ontbreken. Die staat hier op de ladekast tegen de muur. Hiernaast is tevens een kapstok opgehangen aan de muur waar accessoires zoals slaatjes en kettingen aan hangen.

Inloopkast ideeën van Rut Kara

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.