Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Vintage woonkamer van loft uit New York
Industrieel interieur Vintage interieur Wooninspiratie Woonkamer inspiratie

Vintage woonkamer loft in New York


Soms kom je de leukste woonkamer ideeën tegen op plekken waar je het niet zou verwachten. Ik zat de foto’s te bekijken van fotograaf Brian W. Ferry uit New York. Naast mooie portretfoto’s, reisfoto’s, lifestyle foto’s blijkt hij ook prachtige interieurs te hebben gefotografeerd. De loft uit Brooklyn van Jesse & Loren is daar één van. Een bijzondere loft met mooie details die je ook van een loft zou verwachten. En omdat het een loft is, en dus een erg open karakter heeft, is de woonkamer één open ruimte. Een vintage woonkamer met superleuke ideeën!

Vintage woonkamer van loft uit New York

Industriële woonkamer sfeer

Wat mij heel erg aanspreekt in deze woonkamer is de heerlijke sfeer. Een échte nonchalante sfeer van een loft uit New York met industriële details. Ondanks de witgeschilderde muren zijn de bakstenen nog heel goed zichtbaar. Deze vormen een heel mooi licht en donker contrast met de zwart gelakte houten vloer. De ramen zijn voorzien van stoere zwart metalen kozijnen en de grote dikke RVS afvoerbuis loopt dwars door het midden in de woonkamer. Parallel aan deze buis hebben Jesse & Loren gekozen om een lange rails op te hangen met industriële spotjes als verlichting. Deze komen ook aan de andere kant van de woonkamer terug.

Vintage woonkamer ideeën

Als je gek bent op vintage, zal je ook dol zijn op deze vintage woonkamer. Dan moet je de foto’s goed bekijken, want ze bevatten de leukste vintage ideeen voor je woonkamer. Het stel uit Broonklyn heeft gekozen om hun mooie loft in te richten met vintage meubels en woonaccessoires. De mooie bank, fauteuil, lounge chair, salontafel, boekenkast, bureau, noem maar op. Deze vormen een superleuke combinatie met de industriële basis in deze loft.

Kunst in vintage woonkamer

De vintage meubels zijn natuurlijk super mooi, maar het allerleukste vind ik de kunst in de woonkamer. Bijna aan elke muur zijn kunstwerken opgehangen met mooie posters en grafische printen. Sommigen zijn ingelijst met allerlei soorten lijsten, maar sommigen zijn ook gewoon bloot opgeplakt aan de muur. Nu mogen jullie raden wat voor achtergrond Jesse & Loren hebben nadat jullie hun mooie vintage woonkamer hebben gezien.

Vintage woonkamer van loft uit New York

Vintage woonkamer van loft uit New York

Vintage woonkamer van loft uit New York

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.