Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Blauwe inloopkast om van te dromen!
Inloopkast inspiratie Klassiek interieur

Blauwe inloopkast om van te dromen!


Deze super mooie en luxe inloopkast is ontworpen door Taipei Base Design Center. Zij hebben in Taiwan het interieurontwerp gerealiseerd van een modern appartement van een super luxe complex. Voor dit project is het kleurgebruik erg belangrijk geweest. Kleuren kunnen bepalend zijn voor de sfeer en uitstraling van een interieur. De Taiwanese interieurontwerpers hebben voor dit project een rode lijn gecreëerd met het gebruik van een stijlvolle Caribbean blauwe kleurtint. Deze blauw geeft het interieur een mysterieuze, klassieke en vooral erg stijlvolle uitstraling. De kleur komt terug in de luxe keuken, de kozijnen en deurposten, de deuren, de bakstenen muren, noem maar op. En ook de inloopkast heeft deze kleur gekregen.

Blauwe inloopkast om van te dromen!

Inloopkast, badkamer en slaapkamer

Het is het appartement van een stel die in de modewereld zitten. Een ruime inloopkast, waar heel veel kleding en accessoires opgeborgen kunnen worden, is dan ook een echte musthave. De inloopkast staat in open verbinding met de badkamer, gescheiden door een smalle doorgang. En de badkamer kan ook bereikt worden middels mooie spiegeldeuren vanuit de master bedroom.

Blauwe inloopkast om van te dromen!

Praktische inloopkast inrichting

Bijna alles is blauw in deze inloopkast. Er is gekozen voor een blauwe houten vloer, de stoere bakstenen muren zijn blauw geschilderd en ook de ladekasten zijn blauw. Omdat er een grote raam aanwezig is, die van de vloer tot aan het plafond loopt, vind je aan één kant een l-opstelling. Deze l-opstelling bestaat uit een muur met aan de onderkant meerdere ladekasten en aan de bovenkant kledingroedes. Aan de andere muur zijn er twee lagen kledingroedes over de gehele breedte gerealiseerd, waar heel veel kledinghangers opgehangen kunnen worden. Daarnaast is er nog een derde muur, die volledig ingericht is zowel open planken, dichte kasten als een kledingroede.

De kleur blauw én de mooie kasten geven de inloopkast een hele luxe uitstraling. Doordat er aan de bovenkant van de kasten inbouwspotjes zijn verwerkt, ziet het geheel er nóg luxer uit.

Blauwe inloopkast om van te dromen!

Blauwe inloopkast om van te dromen!

Fotografie: Kyle Yu

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.