Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Belangrijke adviezen voor een unieke woning indeling


Als je een nieuwe woning gaat inrichten, of juist je bestaande indeling gaat aanpassen, dan kun je er de voorkeur voor hebben om te kiezen voor een unieke indeling. Lastig, want je zult dan moeten durven afwijken van trends en de grote ketens links laten liggen. Hier geven we je vier belangrijke tips die je helpen om hierbij de juiste keuzes te maken, met inachtneming van jouw persoonlijke voorkeuren en budget.

Na onze adviezen gaan we nog kort in op de vraag hoe je kosten kunt besparen op deze unieke producten. Onderaan gaan we nog even specifieke in op de mogelijkheden van de bijzondere webwinkel vidaXL, waar je ook speciale meubelen scoort.

Vier tips voor een out-of-the-box woning

Klaar voor onze adviezen? Mooi, want uit eigen ervaring en na het doen van online onderzoek hebben we de volgende conclusies getrokken:

  • Shop vooral online: Online shoppen kent zo veel voordelen, daar kan een fysieke winkel simpelweg niet meer tegen op. Binnen een paar minuten kun je tientallen aanbieders vergelijken, je kunt de reputatie daarvan nagaan en digitaal een offerte aanvragen is meestal geen bezwaar. We hebben het dan nog niet eens gehad over het feit dat je de deur niet uit hoeft om jouw pakket te ontvangen.
  • Laat je voorzien van een persoonlijk advies: Juist als het gaat om unieke producten wil je voorzien worden van een persoonlijk advies. Een beetje creatieve webshop eigenaar denkt graag met je mee en staat dan ook telefonisch of per email voor je klaar. Als je kiest voor een bijzondere ontwerper dan moet een persoonlijk gesprek ook gewoon mogelijk zijn.
  • Kies voor echte wow stukken: Kies niet zo maar, maar uitsluitend voor exemplaren waar je hart echt harder van gaat kloppen. Kwestie van de tijd nemen, je gevoel volgen en online goed kijken naar de specificaties van een product. Als je echt goed kiest, kun je jarenlang vooruit met een product waar je elke dag met plezier naar kijkt.
  • Gebruik jouw ruimtes optimaal: Kijk van tevoren eens goed naar de ruimtes die je gaat inrichten. Natuurlijk wil je deze opmeten, maar daarnaast wil je ook kijken naar unieke hoekjes en andere bijzonderheden, Voor de meesten zijn die erg lastig maar ze kunnen je erg helpen bij jouw unieke indeling en daarmee ineens functioneel worden.
speelse indeling woning

Fotografie: Sigurd Larsen

Hoe betaal je zo min mogelijk voor unieke producten?

Mooi, jij bent nu klaar om dat unieke interieur samen te gaan stellen. Uniek klinkt misschien ook direct bijzonder duur, maar dat hoeft echt niet standaard het geval te zijn. Met deze eenvoudige tips kun jij er direct voor zorgen dat je meer euro’s overhoudt op je bankrekening:

  1. Volg jouw aanbieder op sociale media. Of het nu gaat om een individuele ontwerper, of een webshop, een moderne aanbieder zit op sociale media zoals Facebook en Instagram. Niet alleen kun je hier contact maken, je ziet ook aanbiedingen en andere acties. Volgen is gratis, dus waarom zou je dit niet doen?
  2. Koop op bestelling en vergelijk daarbij prijzen. Vaak is het mogelijk een uniek product te bestellen of tijdelijk te kopen. Even goed loont het daarbij de moeite om prijzen te vergelijken, wat online wel even tien keer sneller gaat dan in een fysieke winkel of bij een reguliere ontwerper.
  3. Ook unieke spullen gaan in de aanbieding. Al ben je nog op zoek naar zo’n bijzonder item, zorg dat je de aanbiedingen en uitverkopen in de gaten houdt. Neem zeker contact op met de klantenservice, om te kijken of een persoonlijke actie mogelijk is.
woning split level indeling

Bron: wa-la.net

Koop deze producten bij vidaXL

Met onze tips begin jij vandaag nog met het creëren van een unieke indeling voor jouw woning. Zorg hoe dan ook dat je jezelf genoeg tijd geeft en dat je geen overhaaste beslissingen neemt, die op de lange termijn misschien helemaal niet passen.

Verder hebben we je dus vertelt hoe je kunt besparen op de kosten van unieke producten. Denk maar niet dat je per se naar dure bijzondere boetiekjes moet voor de beste producten, lees tenslotte alles over de mogelijkheden van vidaXL – een webshop waar wij uitstekende ervaringen mee hebben.

vidaXL is een webshop, die binnen korte tijd populair geworden is. Hier vind je letterlijk waarover je kunt lezen in onze tips. Je kunt hier namelijk snel worden voorzien van een persoonlijk advies, krijgt al binnen een paar dagen geleverd en kunt uitgebreid zoeken in een gigantisch assortiment. Hoewel het dus klinkt al een grote keten, kun je hier echt bijzondere exemplaren vinden. We weten zeker dat je verbaasd zult zijn!

Bekijk ook:
Zolder inrichten? 8x Tips!
Victoriaanse woning met een split level indeling

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.