Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Banken op maat Leen Bakker
Meubels

Banken op maat bij Leen Bakker


De afgelopen jaar heeft Leen Bakker een metamorfose ondergaan. Met een nieuwe frisse huisstijl, een nieuwe collectie en een bijbehorende campagne willen ze een jong publiek aanspreken. Jullie hebben vast wel een keer de nieuwe TV reclame van Leen Bakker gezien. In de reclame is te zien hoe ze een stoer industrieel appartement uit Den Bosch hebben ingericht met meubels en accessoires van Leen Bakker. Ik was toch wel een beetje nieuwsgierig geworden en nam een kijkje op hun website.

Banken op maat Leen Bakker

Bank samenstellen

Naast een nieuwe frisse uitstraling van de website, was hebben zij mij vooral verrast met hun banken collectie. Vooral de Umix Brooklyn Bronx en de Umix Brooklyn banken spreken mij heel erg aan. Ze hebben niet alleen een aantal hele mooie en stoere banken, maar op hun website kan je ook een configurator vinden, waarbij je de banken helemaal op maat kunt samenstellen. Je kunt kiezen uit formaat, opstelling, stoffen en kleuren. Alle bijbehorende prijzen worden meteen getoond. Super handig dus.

Banken op maat Leen Bakker

Leen Bakker bank

Leen Bakker Bronx bank leer

Umix Brooklyn bank

Ik wil het toch even over mijn favoriete Leenbakken bank hebben, de Umix Brooklyn bank. Een soort elementenbank die te verkrijgen is vanaf een kleine tweezitsbank tot en met een grote loungebank met hoekelementen. Het leuke is dat je alle elementen los van elkaar kunt bewerkten met verschillende stoffen en kleuren. Op die manier kan je jouw eigen unieke Brooklyn bank creëren.

Leen Bakker Umix Brooklyn bank

Leen Bakker Umix Brooklyn bank

Leen Bakker Umix Brooklyn bank

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.