Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Bad in slaapkamer
Slaapkamer inspiratie

5x Waar je niet zo snel voor zou kiezen in de slaapkamer


Voor het inrichten van een slaapkamer zijn er altijd een aantal meubels en accessoires die standaard erin horen. Een bed, een kledingkast, gordijnen, nachtkastje, noem maar op. Vandaag willen we echter vijf elementen benoemen die je minder vaak terugziet in een slaapkamer, maar eigenlijk nog niet eens zo gek zijn.

1. Bad
Hoewel je steeds vaker een bad ziet in de slaapkamer, blijft het voor velen slechts een droom. Er zijn namelijk meerdere dingen waar je rekening mee moet houden als je een bad wilt plaatsen in de slaapkamer. Daarom mag een bad zéker niet ontbreken in dit rijtje.

Bad in slaapkamer

2. Schommel
Een schommel vind je vaak terug in de tuin of de kinderkamer. Maar heb je weleens nagedacht om een schommel op te hangen in je eigen slaapkamer? Naast dat je af en toe lekker kunt schommelen, geeft een schommel jouw slaapkamer ook een leuke speelse uitstraling.

Schommel in slaapkamer

3. Ladder
Een ladder is niet iets die je dagelijks terugziet in een slaapkamer. Maar een ladder kan je juist op veel verschillende manieren gebruiken, ook in de slaapkamer. Als kledingrek bijvoorbeeld. En een ladder zou je bijvoorbeeld ook kunnen gebruiken als tijdschriftenrek.

Ladder in slaapkamer

4. Slaapbank
De meeste mensen kiezen voor een groot tweepersoonsbed. Maar vooral in een kleine slaapkamer is dat zéker niet de ideale keuze. Dan zou bijvoorbeeld een eenpersoonsbed beter uitkomen. Maar dan heb je weer een klein bed. Daarom kan een slaapbank soms juist de ideale oplossing zijn. Overdag kan je de slaapbank gebruiken als bank, terwijl in de avond de slaapbank wordt uitgeklapt. Slaapbanken heb je bovendien in heel veel verschillende soorten. Van eenvoudige minimalistische slaapbanken tot comfortabele design slaapbanken.

Slaapbank in slaapkamer

5. Roll Screens
Gordijnen of jaloezieën zijn de twee populairste vormen van raamdecoratie voor de slaapkamer. Iets wat je bijna nooit ziet zijn rollscreens. Een stijlvolle rollscreen zonwering biedt de perfecte wering tegen de zon, waardoor je in de ochtend geen last zal hebben van het licht.

Rollscreens in slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.