Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Reclaimed teak TV-meubel Cusiano
Meubels

5 x Stoere TV meubelen


Heb je een stoere industriële woonkamer? Dan horen daar natuurlijk ook stoere meubels bij. Een stoere bank, een robuuste eettafel met bijpassende eetkamerstoelen, een industriële salontafel, noem maar op. En een stoere TV meubel mag uiteraard ook niet ontbreken. Wij hebben een aantal stoere TV meubelen gevonden, die niet alleen in een stoer industrieel interieur passen, maar ook in alle andere interieurstijlen. Welke vind jij het mooist?

Onderstaande industriële tv-meubelen zijn allemaal gemaakt van recycled teak hout, gecombineerd met een stoere stalen frame. Ze zien er allemaal wel anders uit, maar door het materiaal lijken ze ook heel erg op elkaar. We zijn benieuwd welke TV meubel jij het mooist vindt.

1. Stoere TV meubel Orly

Dit is de Orly TV meubel. Een stoere TV meubel die opgebouwd is met een stalen frame en oud recycled teak hout. Het is een open TV meubel, met twee planken op twee verschillende niveau’s, waar randapparatuur op geplaatst kunnen worden. De Orly is verkrijgbaar in vier verschillende formaten.

Industrieel tv-meubel Orly

2. Stoere TV meubel Maldini

Wil je liever een TV meubel met dichte kasten? Dan is de deze TV meubel wellicht geschikt. Het is de TV meubel Maldini, gekenmerkt met een stoere industriële look. Dit is natuurlijk te danken aan de populaire combinatie van staal en hout. De TV meubel heeft zowel een open vak als dichte ladekasten. Het kleinste formaat is met drie lades en het grootste formaat heeft maar liefst zes lades.

Industrieel TV-meubel Maldini

3. TV meubel Zamunda

De Zamunda TV meubel kenmerkt zich met een eenvoudig ontwerp, bestaande uit twee lagen. De open vak kan gebruikt worden voor randapparatuur, maar je kunt het ook gebruiken voor andere mooie decoratie spullen zoals stapels boeken en tijdschriften.

TV-meubel Zamunda

4. Industrieel TV meubel Orleans

Deze TV meubel, Orleans, is een hele stoere TV meubel, die ook gemaakt is van oud recycled teak hout en een stalen frame. Vooral de vintage houten planken geven de TV meubel een stoere uitstraling. Verkrijgbaar in drie formaten.

Orly TV meubel

5. Reclaimed teak TV-meubel Cusiano

En last but not least, dit is de Reclaimed Teak TV meubel Cusiano. Dit is zelfs onze eigen persoonlijke favoriet. Het subtiele stalen onderframe vormt een prachtige combinatie met de stoere houten planken. Door de grote open vak, kan je er hele mooie spullen tentoonstellen, zoals dat hier gedaan hebben met mooie dikke tafelboeken.

Reclaimed teak TV-meubel Cusiano

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.