Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

mooie inbouwspots in de keuken
Lampen Wooninspiratie

10x Mooie inbouwspots


Inbouwspots zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Je hebt hele standaard inbouwspots, maar er zijn ook super mooie design inbouwspots verkrijgbaar. Ben je op zoek naar iets bijzonders? Zoek niet verder, want wij hebben de mooiste inbouwspots voor je op een rijtje gezet!

Wat is er zo speciaal aan inbouwspots? Een groot voordeel van inbouwpots is dat ze een van de weinige vormen van verlichting zijn die zich aan vrijwel elke situatie kunnen aanpassen. Of het nu gaat om taakverlichting, accentverlichting of zelfs sfeerverlicthing – Inbouwspots zijn altijd een goed idee. De enige plek waar je twee keer moet nadenken, is in de badkamer, waar de open structuur van de spot hem kwetsbaar maakt voor het binnendringen van stoom en water. Maar ook daar zijn tegenwoordig goede oplossingen voor. Vroeger was een veelgenoemd nadeel dat halogeen inbouwspots veel energie kosten, maar met de uitvinding van led downlights is dat ook geen nadeel meer. Inbouwspots zijn bovendien verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. We zijn benieuwd welke inbouwspots jij het mooist vindt!

1. Gyn

Delta Light heeft jarenlange ervaring met inbouwspots, maar nooit eerder was er een gipsarmatuur in het assortiment. Aangezien dergelijke armaturen nog veelvuldig gebruikt worden, is de Gyn een goede aanvulling op dit assortiment. De gebogen vorm van het frame zorgt voor een vloeiende overgang van plafond naar armatuur. Wanneer de Gyn aanstaat zorgt de curve voor een zachte gloed op het plafond, vergelijkbaar met Reo armaturen. Het frame van de Gyn dient ter plekke afgewerkt en geverfd te worden. opdrachtgever een scala aan afwerkingsmogelijkheden.

mooie inbouwspots rond wit

mooie inbouwspots  hal wit rond

2. °CD

° cd van Eden Design is een super mooie inbouwspot die speciaal ontwikkeld is voor gegoten betonnen plafonds.
Deze collectie inbouwspots is bijna onzichtbaar in het plafond geïntegreerd en ook te combineren met een ventilatiemondstuk. Het biedt een oplossing voor de wildgroei aan opbouwapparatuur voor plafondtechnieken; meestal in verschillende maten en vormen, die niet compatibel met elkaar zijn. De spots zijn eenvoudig te monteren in boor- of gietgaten in het plafond. Een extra voordeel is dat het karakter van een betonnen plafond extra naar voren komt.

mooie inbouwspots hout betonnen plafond

mooie inbouwspots hout betonnen plafond

3. Zenit10

De oorsprong van Zenit10 van Antonio Lupi Design is in feite die van een inbouwarmatuur die speciaal is ontworpen voor de badkamer, met de mogelijkheid om binnen in de doucheruimte te worden geplaatst. Uitgaande van dezelfde verzonken structuur was het voldoende om de spot te vervangen door de douchekop om een ​​hulpmiddel voor welzijn in zeer korte tijd tot leven te brengen.

Bij deze inbouwspot die in het plafond verdwijnt draait om het thema afwezigheid, de hoofddouche verbergt zich om de rol van absolute hoofdrolspeler aan het water over te laten. De kleine afmetingen bepalen een geconcentreerde en intense straal, de afwezigheid van zichtbare elementen vergemakkelijkt de plaatsing in elke context of stijl. Perfect om te passen in minimale en eigentijdse omgevingen, Zenit10 manifesteert zich alleen wanneer het in werking is en genereert een bron van verborgen welzijn. Zonder een zichtbaar frame lijkt de hoofddouche als een eenvoudig gat in het verlaagde plafond en verwijst expliciet naar het beeld van andere elementen, wat een radicale verandering in betekenis en functie voorstelt.

mooie inbouwspots zenit10 - badkamer

mooie inbouwspots zenit10 - badkamer

4. Swap

Swap is een serie mooie minimalistische LED-inbouwspots van Arkoslight die beschikbaar is in vier formaten (S, M, L, XL), twee formaten (rond en vierkant) en twee lichtbundelrichtingen (symmetrisch of asymmetrisch). Deze kenmerken zijn terug te vinden in 8 modellen en Via hen biedt het Swap-assortiment een zeer uitgebreide verscheidenheid aan kleuropties, lichtstroom, kleurtemperaturen, chromatische reproductie, verzegelings- en dimprotocollen .. Minimalistisch design en eenvoudige montage maken het tot een geweldige keuze.

mooie inbouwspots inloopkast

5. ILIOS I

ILIOS I van Makris is een onzichtbare en verstelbare inbouwpot met een reflector van metaalgecoat aluminium en polycarbonaat. De behuizing is gemaakt van gelakt aluminium met epoxy-poedercoating en is verkrijgbaar met een zwarte, witte of grijze afwerking. Het licht van ILIOS I verspreidt zich gracieus over ruimtes en draagt bij aan een uitnodigende harmonieuze sfeer. Totaal mimetisme voor een charmant landschappelijk effect, zonder in te boeten aan efficiëntie.

Verkrijgbaar in vier versies: inbouw, vaste en verplaatsbare projector en pendelarmatuur. Alle modellen kunnen worden uitgerust met een 12° concentratielens in PMMA om smalle, gedefinieerde lichtbundels te genereren. In een standaardversie wordt het gecombineerd met IRIS, een specifieke LED met een hoge chromatische opbrengst.

mooie inbouwspots zwart rond

6. Bon Jour

Het Italiaanse merk FLOS staat bekend om hun prachtige hanglampen, wandlampen en tafellampen, maar met de Bon Jour serie hebben ze ook super mooie inbouwspots gemaakt. LED inbouwspots met een ongewoon mooi design, ontworpen door niemand minder dan Philippe Starck, dankzij de kleine rand die de aanwezigheid van de armatuur definieert. Verkrijgbaar in drie maten met verschillende optieken voor een betere personalisatie. Zuivere lijnen benadrukt met de verfijnde afwerkingen, in neutrale en met metaal beklede versies.

mooie inbouwspots flos bon jour downlights

7. DECOFIX

De FLOS DECOFIX reeks architecturale downlights, biedt superieur visueel comfort door de diep verzonken toegewijde LED-lichtbron. Verkrijgbaar met een vierkante, rechthoekige, ronde of ovale behuizing, enkele of dubbele LED-array en een keuze uit 2700 of 3000 K kleurtemperaturen. Vaste inbouwarmaturen met 1 en 2 lampjes, voor LED lichtbron. Groot visueel comfort door achterste positie van lichtbron.

mooie inbouwspots decofix flos hal

mooie inbouwspots decofix flos zwart dubbel

8. Grid

Grid is ook een inbouwpots collectie van van Delta Light. De nieuwste versies toegevoegd aan de Grid downlight range blinken uit in energie efficiëntie en lichtkwaliteit. Met een lichtopbrengst tot 103lm / w bieden de Grid in en Grid In Trimless HP downlights een sterke en energievriendelijk alternatief voor gasontladingslampen. Dit resultaat wordt bereikt door de combinatie van reflectoren in zeer zuivere aluminiumkwaliteiten, hoogwaardige led-arrays en intelligente actieve koeling. Met vermogensniveaus tot 3000Llm combineren de HP Led-versies een uitstekende armatuurefficiëntie met uitstekende kleurweergave en minimaal energieverbruik. De speciaal ontworpen gesegmenteerde reflector in plaatstaalplaat biedt superieure reflectievermogen. Tot 93% efficiëntie dankzij het gebruik van geavanceerd reflectormateriaal, wat een lager energieverbruik garandeert. Beschikbaar in spot 15 °, flood 24 ° en brede vloed 43 °.

mooie dubbele zwarte inbouwspots

mooie inbouwspots woonkamer

9. THIMBLE

Discreet, bochtig en kleurrijk. De super mooie THIMBLE inbouwspots roept tegelijkertijd minimalisme, verrassing en technologie op. Subtiele rondingen, licht onthullende kleuren, hoogwaardige lens en LED. Met zijn diep verzonken en verblindingsvrije lichtbron is THIMBLE schoon en naadloos uitvoering maakt het een stille, functionele toeschouwer voor high-end woon- of horecagelegenheden. Deze veelzijdige, elegante architectonische downlighter brengt pure vorm, definitie en kwaliteit licht in elke ruimte zonder alle aandacht te trekken.

mooie gouden inbouwspots

mooie inbouwspots woonkamer goud

10. HOLLOW

Zeg hallo tegen de geweldige inbouwspots HOLLOW! Voor ontwerper James van Vossel was het tijd om pure, eenvoudige vormen te heroverwegen. Toen kwam de buis erin. En eruit. Zijn creatie, HOLLOW, doet de opwinding en het mysterie rond deze klassieke vorm weer oplaaien. Hoe werkt het? Waar komt het licht vandaan? Verlicht of donker, open of gesloten.

HOLLOW, een symfonie van tegenstellingen, is de armatuur die met jou werkt. Verstelbaar en veelzijdig. Voor ruimtes die intriges en persoonlijkheid verwelkomen. Het is de lichtpartner waarop jij zat te wachten.

mooie design inbouwspots

mooie inbouwspots keuken

Bekijk ook:
Inbouwspots in de vloer
Inbouwspots inspiratie
Tijd voor ledlampen!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.