Gebreide poef

Gebreide poefs: merken, maten, kleuren, DIY. Klik hier!

Grote poef van Olli

Olli is een luxe ambachtelijk bedrijf uit San Francisco, die prachtige handgemaakte producten maakt, met eer voor techniek en traditie. Joanne Zorkendorfer, eigenaresse en ontwerper van Olli, komt oorspronkelijk uit Nieuw Zeeland, maar is verhuisd naar San Francisco. Ze gepassioneerd over traditionele ambachtslieden van over heel de wereld, en heeft als doel om hun ambacht in een modern jasje te vertegenwoordigen.

Grote poef van Olli

Grote poef van Olli

Bekijk meer foto's >

1 reactie
Wat vind jij van deze foto? Klik hier om een reactie achter te laten!
Manfung
Dit artikel is geschreven door en geplaatst in de categorie Gebreide poef op .

Gevlochten Knotty poef

De Knotty collectie is een serie poefs van de Duitse label Ku me co met met een unieke gevlochten ontwerp. De naam ‘Knotty’ is geinspireerd door de techniek waarmee de poefs zijn gemaakt. De grove structuur is op een speciale manier geweven, terwijl de pijpjes met de hand zijn geknoopt.

De poefs zijn verkrijgbaar twee maten, Knotty en Mini_Knotty. Beide maten bestaan ​​uit een hoes en een binnenkussen, die gemakkelijk eruit gehaald kan worden om bijvoorbeeld gereinigd te worden.

Ze zijn hier verkrijgbaar!

Gevlochten Knotty poef

Gevlochten Knotty poef

Bekijk meer foto's >

Bonnet gebreide poef van Casalis

Casalis is een Belgische fabrikant van luxe karpetten, maar heeft ook een super leuke collectie gebreide poefs. Deze bonnet collectie van gebreide poefs en plaids is ontworpen door Liset van der Scheer. Ze zijn speels, praktisch en erg comfortabel. Je kunt de gebreide poefs dus gebruiken om te liggen, zitten, spelen en zelfs om een dutje op te doen.

Bonnet gebreide poef van Casalis

Bekijk meer foto's >