Gebreide poef

Zilalila bean bag

Dit keer wil ik jullie geen gebreide poef laten zien, maar een gebreide zitzak. Een gebreide zitzak van de super leuke label Zilalila. Zilalila is in 2010 begonnen door Anita, die geïnspireerd raakte van de mooie reizen van haar Vriendin Sam in Nepal en India. In Nepal laat ze dan ook prachtige handgemaakte producten maken, met in gedachte een toekomst voor de vrouwen in Nepal. Het eerste product wat ze hebben laten maken is de NEST bean bag, een met de hand grof gebreide XXL zitzak.

Zilalila bean bag

Zilalila bean bag

Bekijk meer foto's >

Originele poef Cora

Zoals ontwerper Manrico Freda het omschrijft, is Cora niet alleen een mooie originele poef. Het is een half geschoren schaap die overal in huis altijd van pas komt. In de woonkamer, naast het bed in je slaapkamer of op de gang om zittend je schoenen aan te kunnen trekken.

Originele poef Cora

Bekijk meer foto's >

Grote poef van Olli

Olli is een luxe ambachtelijk bedrijf uit San Francisco, die prachtige handgemaakte producten maakt, met eer voor techniek en traditie. Joanne Zorkendorfer, eigenaresse en ontwerper van Olli, komt oorspronkelijk uit Nieuw Zeeland, maar is verhuisd naar San Francisco. Ze gepassioneerd over traditionele ambachtslieden van over heel de wereld, en heeft als doel om hun ambacht in een modern jasje te vertegenwoordigen.

Grote poef van Olli

Grote poef van Olli

Bekijk meer foto's >