Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Xenos


Xenos

Xenos is in 1973 opgericht naar model van een winkelformule uit het oosten van de Verenigde Staten. Alle spullen werden Uit landen als China en India geïmporteerd die uniek waren in ons land. Xenos is Grieks voor ‘vreemd’, waarmee het voor Nederland destijds nog onbekende assortiment direct de juiste benaming kreeg. Alles wat leuk, anders en lekker was kon je bij Xenos kopen.

Xenos is groot

In de jaren ’80 werd Xenos onderdeel van de Blokker-holding, waardoor het assortiment werd vergroot en het aantal winkels fors uitgebreid. Vanuit de eerste drie vestigingen in Eindhoven, Amsterdam en Utrecht groeide Xenos uit tot een internationale keten van woon-, huishoud- en cadeauwinkels. Bij Xenos kan je terecht voor trendy, decoratieve, verrassende en praktische producten en accessoires tegen lage prijzen. Op dit moment heeft Xenos maar liefst meer dan 200 filialen verdeeld over Nederland en Duitsland.

Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos ‘vreemd’. Je vindt er dus alles wat leuk, anders en lekker is. Xenos biedt je een wonderlijke collectie woon- en cadeauartikelen aan. Maar ook voor je glaswerk, keramiek, tuinartikelen, meubels en foodgerechten kun je er terecht. Het uitgebreide assortiment en de verrassend lage prijs maken van Xenos de ‘funshopwinkel’ voor het hele gezin!

Xenos openingstijden

Met meer dan 160 filialen in Nederland en 40 in Duitsland is Xenos sinds 1973 een van de succesvolle winkelformules van de Blokker-holding. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden de filialen dagelijks bevoorraad met nieuwe producten.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.