Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonstore


Woonstore is een grote woonwinkel in Capelle ad IJssel (Rotterdam). De formule van Woonstore zou je kunnen vergelijken met die van Loods 5. Het is een hippe en trendy en het woonassortiment wordt gevormd door meer dan 165 units van verschillende leveranciers.

Elke unit vertegenwoordigt een andere importeur, fabrikant of groothandelaar. Vandaar ook de veelheid aan verschillende sferen. Iedere dag worden er nieuwe artikelen aangevoerd. Hierdoor wisselt de collectie per week en is het assortiment van Woonstore iedere keer nooit hetzelfde en daardoor ook verrassend. Bij Woonstore vind je interieur design, woonaccessoires, trendy en klassieke meubels, maar bijvoorbeeld ook kinderspeelgoed.

Alles wat je ziet, is direct te koop en mee te nemen. Ontdek zelf leuke artikelen van Woonstore voor scherpe prijzen.

Woonstore

Woonstore verbouwing

In 2007 is de Woonstore verbouwd, waarmee de winkeloppervlakte is verdubbeld naar 10.000m2.
Dit was mede mogelijk doordat buurman Beterbed besloot om kleiner te huren. Gezien de uitbreidingswens drie jaar na de opening, kwam dit voor Woonstore erg goed uit.
Wel opmerkelijk gezien de slechte economie in deze tijd. Dit bewijst eigenlijk alleen maar hoe goed het concept is van de Woonstore in Capelle ad IJssel.

Woonstore deelnemer

Zoals gezegd bestaat Woonstore uit een groot aantal deelnemers. Deze deelnemers zijn groothandelaren, importeurs, agentschappen, en zelfstandig ondernemers. WoonStore beoordeelt het type product en controleert het KVK nummer alvorens zij informatie over deelname toestuurt.
Wil jij ook met jouw producten in Woonstore liggen? Ga dan naar Woonstore.nl om je aan te melden.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.