Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

woonkamer-woods-agentur-showroom
Scandinavisch interieur Wooninspiratie

Woonkamer van de Woods Agentur Showroom


Vandaag gaan we binnen in een woonkamer, wat eigenlijk geen woonkamer is. Het is namelijk de woonkamer van de showroom van Woods Agentur. Een agentschap uit Oslo in Noorwegen voor verschillende leuke interieur & design labels zoals Serax, Frederik Bagger, Vibeke Scott, Add a Room, etc. De showroom is super leuk ingericht met verschillende meubels en accessoires van die merken, en vooral het woonkamer gedeelte is super inspirerend. Deze mooie foto’s zijn gemaakt door Katerina Dima van Only Deco Love, die een bezoek aan de showroom van Woods Agentur had gebracht tijdens haar trip in Oslo.

woonkamer-woods-agentur-showroom

Het is een prachtige ruimte in een super mooi karakteristiek pand. Mooie karakteristieke spiegeldeuren, chique raamkozijnen, super hoog klassiek plafond met ornamenten, en grote raampartijen die ervoor zorgen dat de woonkamer heerlijk licht is.

Mosgroene muur

Het plafond en de meest wanden zijn strak wit, maar in de woonkamer hebben ze de grote muur mosgroen geverfd. Een mooie warme kleur, die perfect past bij de donkerbruine houten vloer. Tegen die grote mosgroene muur is een grote witte stoffen bank geplaatst. Ik weet het niet helemaal zeker, maar volgens mij is het de mooie SÖDERHAMN bank van IKEA. Deze bank komt in deze woonkamer helemaal tot z’n recht. Als salontafel is er gekozen voor een mix van drie kleine stijlvolle bijzettafeltjes.

donkerbruine-houten-vloer-woonkamer

mosgroene-muur-woonkamer

Leuke woonkamer styling

Boven de bank zijn twee stoere zwarte stalen wandrekken gemonteerd. In de hoek vind je de super leuke hanging lamp n°5 van Valerie Objects. Een swinglamp met een matzwarte stalen en gebogen arm, gecombineerd met een kleine gouden kap. Wat ook erg leuk is, zijn de verschillende houten snijplanken die als kunst aan de muur opgehangen zijn aan het stukje witte muur. En voor het raam zijn meerdere plantenzakken opgehangen in verschillende formaten.

plant-vensterbank-woonkamer

vensterbank-servies

Aan de andere kant van de woonkamer, is een grote open stalen zwarte wandrek geplaatst, waar verschillende collecties servies en vazen worden gepresenteerd. Zo’n wandrek vol mooie spullen zou ook super leuk staan in een echte woonkamer.

Stalen wandrek woonkamer

Bron: Onlydecolove.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.