Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonkamer ideeën van Nina Holst
Klassiek interieur Woonkamer inspiratie

Woonkamer ideeën van Nina Holst


Vandaag willen we je weer inspireren met wat leuke woonkamer ideeën. We laten je namelijk de woonkamer inrichting zien van Nina Holst, de vrouw achter het interieur blog Stylizimo. Nina woont in een prachtige woning uit 1960 gelegen in Oslo in Noorwegen. Verschillende blogs en grote interieur tijdschriften hebben haar woonkamer en eigenlijk de rest van haar woning al getoond. De foto’s van de woonkamer die je hieronder ziet werden gepubliceerd in Elle Decoration, maar ook het Heart Home magazine heeft over haar geschreven. En nu dus ook op Inrichting-huis.com! Ben benieuwd wat jullie van haar prachtige woonkamer vinden.

Woonkamer ideeën van Nina Holst

Lichte woonkamer inrichten

Nina houdt van clean en luchtig gemixt met verschillende stijlen. En dat is ook waar ze aan dacht bij het inrichten van haar mooie woonkamer. Het is niet heel groot, maar wel erg gezellig en knus. De gehele basis inrichting is eigenlijk wit. Witte vloer en witte muren, met hier en daar wat zwarte accenten. Die komen bijvoorbeeld terug in de fotolijsten met inspirerende teksten en afbeeldingen. Deze fotolijsten heeft ze onder andere een plek gegeven op de rails boven haar lichtgrijze bank. Een leuk idee om je kunst en foto’s te plaatsen aan de muur. De zwarte staande lamp is ook erg leuk.

We hebben je hier vaker laten zien dat je tijdschriften heel goed op elkaar kan stapelen in de woonkamer. Nina heeft dat ook gedaan, maar dan heel netjes in een rek. Dat kan natuurlijk ook. En de klassiek witte Charles Eames rocking chair blijft mooi!

Woonkamer ideeën van Nina Holst

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Ilse
    16 februari 2014 at 13:50

    Ik ben op zoek naar de salontafel, merk, waar kan ik hem kopen?

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.