Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonfabriek


Woonfabriek

Wat Capelle met Woonstore heeft, Zaandam en Sliedrecht met Loods 5 hebben, heeft Amsterdam ook een eigen unieke woonwarenhuis. Namelijk de Woonfabriek. Gevestigd in de woonboulevard Vialla Arena in Amsterdam biedt de Woonfabriek over een winkeloppervlakte van maar liefs 8000m2 prachtige producten aan op het gebied van inrichting en interieur.

Woonfabriek formule

Zoals gezegd is de Woonfabriek in Amsterdam vergelijkbaar met Woonstore en Loods 5. Het is een shop-in-shop formule waarbij eigenaar Harm Knol ruimte en stands verhuurt aan groothandelaren, fabrikaten en importeurs van meubelen en woonaccessoires. De huurder betaalt een bedrag per vierkante meter plus 10% commissie over de omzet. Terwijl Woonfabriek zorgt voor getrainde medewerkers, moeten de huurders zelf zorgen dat de voorraad op peil blijft. De huurcontracten lopen regelmatig af, waardoor weer ruimte ontstaat voor nieuwe woontrends. De Woonfabriek is opgedeeld in vier smaken: trendy, lifestyle, design en classic. Iedere stijl heeft zijn eigen sfeerkamer, die door de stylisten van de Woonfabriek worden ingericht.

Woonfabriek filialen

In totaal heeft de Woonfabriek twee filialen: Woonfabriek Amsterdam & Woonfabriek Cruquius. Woonfabriek Amsterdam is de eerste vestiging. In 2011 kwam in Cruquius een tweede vestiging bij.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.