Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonexpress schoenenkasten


De een zal het meer nodig hebben dan de ander, maar het kan nooit kwaad om een mooie schoenenkast in huis te hebben. Een kast waar je al je schoenen netjes op kan bergen. Het hoeven natuurlijk niet al je schoenen te zijn. Als je bijvoorbeeld je schoenen opbergt die je het meeste draagt en de rest in de grote kast, dan zorgt dit al voor een rustige hal. De meest gebruikelijke plek in huis voor een schoenenkast is namelijk de hal, de plek waar je je schoenen aan en uit doet als je binnenkomt.

Woonexpress schoenenkasten

Woonexpress schoenenkast aanbod

Woonexpress heeft een mooi aanbod aan schoenenkasten. Schoenenkasten in allerlei modellen, formaten, soorten en kleuren. Woonexpress heeft bijvoorbeeld schoenenrekken, waar je schoenen boven elkaar kan plaatsen en ook zichtbaar blijven. Maar Woonexpress heeft ook echte schoenenbakken die tegen een muur geplaatst moeten worden en waarbij de schoenen niet zichtbaar zijn als de schoenenkast dicht is.

Ga naar Woonexpress.nl om het gehele assortiment te bekijken of ga naar een Woonexpress vestiging bij jou in de buurt om een kijkje te nemen in het echt.

Woonexpress schoenenkasten

Woonexpress schoenenkasten

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.