Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonboulevard Alexandrium III


Woonboulevard Alexandrium III of Alexandrium woonmall, gevestigd in Rotterdam Prins Alexander, is de plek waar u alles kunt vinden op woongebied. Voor Bedden, Banken, Keukens, Kasten, Tapijten, Behang en nog veel meer kunt u hier allemaal terecht. Alexandrium III beschikt over wel 60 interieur zaken die u allemaal op weg kunnen helpen. Dus wanneer je bezig bent met een nieuwe woning, verbouwen of wanneer je het gewoon tijd vindt voor een verandering in huis. Laat je hier inspireren en doe veel leuke ideeën op in deze woonboulevard. Welke woonstijl jij ook hebt, hier is die zeker vertegenwoordigt! Ook beschikt Alexandrium III over aanraakschermen met navigatiesysteem, die je kunnen helpen in het vinden naar de juiste winkels met een route erbij. Deze woonboulevard is dus zeker een bezoekje waard!

Activiteiten in Woonboulevard Alexandrium III

Naast winkelen in de specialzaken van Alexandrium III, kun je ook tal van anderen activiteiten doen. Zo organiseert Alexandrium zo nu en dan een activiteitenweek. Zoals de ‘Keuken koken woonweken’, waar je vier weken lang kan genieten van heerlijke gerechtjes, speciale cupcake workshops voor de kleintjes en andere smakelijke hoogstandjes. Of ‘Artistiek Alexandrium’ waar ze je kennis laten maken met muziek, dans, zang en kunst uit hun eigen deelgemeente. Zij zorgen er dus in iedere geval voor dat jong en oud genoeg te doen heeft in Alexandrium III. Hier hoef jij je dus zeker niet te vervelen!

Bereikbaarheid Alexandrium III

Woonboulevard Alexandrium III is goed te bereiken met zowel de auto of de openbaar vervoer. Je kunt met de trein, metro of bus en dan is het nog slechts een paar minuten lopen en je bent bij je bestemming.

Parkeren is ook erg gemakkelijk.Je kan parkeren in één van de zes overdekte parkeergarages, met in totaal 2330 parkeerplaatsen. En als je daar geen plekje kunt vinden, kunt u ook parkeren in de wijk rondom Alexandrium.

Woonboulevard Alexandrium III openingstijden

Maandag 13.00-17.30 uur
Dinsdag 10.00-17.30 uur
Woensdag 10.00-17.30 uur
Donderdag 10.00-17.30 uur
Vrijdag 10.00-21.00 uur
Zaterdag 10.00-17.30 uur
Zondag 12.00-17.00 uur
Feestdagen*: 12.00 – 17.00

* Geopend op 2e Paasdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag en 2e Kerstdag.

Woonboulevard Alexandrium III adres

Woonmall
Watermanweg 231
3067 GA Rotterdam

Tel: 010 – 220 51 57


Grotere kaart weergeven

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.