Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Modern interieur

Woninginrichting van Andrea Schreiber


Dit huis is gelegen in Düsseldorf in Duitsland behoort tot Andrea Schreiber. Oorspronkelijk komt ze uit Bremen, maar landde in Düsseldorf voor haar studie. Omdat het haar daar zo erg beviel, is ze daar toch maar gebleven. Andrea is een grafisch ontwerper en maakt hele leuke en kleurrijke ontwerpen. Samen met haar familie, bestaande uit haar 2 dochters, haar man en Lotte (haar hond) woont ze in dit prachtige huis.

De inrichting

De woninginrichting van Andrea is te omschrijven als modern, basic met leuke kleurrijke elementen. De gebreide poef in verschillende kleuren heeft ze helemaal zelf gemaakt! Is het niet enig? Voor de rest is haar huis vooral heel erg ruim!

Badkamer van Andrea is ruim!

Als er een badkamer ruim is, dan is het wel de badkamer van Andrea. Er is meer dan genoeg plek voor haar grote wastafel, bad, grote inloopdouche en zwevend toilet. En dan is er nog genoeg ruimte om met heel de familie in de badkamer ochtend gymnastiek te doen. Wat ook erg bijzonder is, is dat de badkamer voorzien is van een mooie houten vloer. Vanwege de luchtvochtigheid die meestal in een badkamer voorkomt, wordt een houten vloer vaak afgeraden. Maar het kan dus wel!

Woninginrichting van Andrea Schreiber

Via Decor8

Woninginrichting van Andrea Schreiber

Woninginrichting van Andrea Schreiber

Woninginrichting van Andrea Schreiber

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.