Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Scandinavisch interieur

Woninginrichting: Frans bohemian gemixt met Scandinavisch


Wederom een prachtige woninginrichting die enorm inspireert. Dit huis ligt in Malmo, Zweden en heeft een typisch Scandinavische look: schoon, wit en netjes. Maar de woning heeft ook een ontzettend romantische sfeer, ook wel kenmerkend voor een Frans interieur. Houten lambrisering, witte muren en romantische details zijn vaak kenmerkend voor een Frans interieur.

(Via Design Attractor)

Prachtige ramen, deuren en plafonds

De woonkamer valt gelijk op door het schitterende plafond en de mooie grote ramen en deuren. De open haard geeft een heerlijk romantische sfeer, terwijl de meubels en accessoires voor een warme ambiance zorgen.

In elke kamer bevinden zich supermooie ramen, een lust voor het oog. Het valt op dat er geen gordijnen voor de ramen hangen. Daardoor worden alle kamers mooi belicht vanuit buiten en verliezen de ramen hun karakter niet. Juist de verschillende vormen van de ramen maken ze uniek op hun eigen manier.

In dit huis is werkelijk gedacht aan alles: het artwork aan de muren, de mooie spiegels en de schitterende frames, fraaie meubelstukken en niet te vergeten de lampen aan het plafond. Het is een huis om jaloers op te worden en een woninginrichting die enorm inspirerend is.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.