Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Modern interieur

Wit en retro inrichting in Denemarken


Dit huis valt gelijk op door de witte kleur en de enorme ruimte die daarmee wordt gecreëerd. De woning behoort tot Deense bewoners die erg van retro houden, maar dan retro in slechts 1 kleur: wit. Behalve hier en daar wat kleuraccenten, zien we bijna geen andere kleur dan wit.


(via Design Attractor)

Grote deuren en een mooie witte vloer

De woning kenmerkt zich vooral door de retro meubels in huis. Het meest opvallende stuk in de woonkamer is toch de hangstoel. Deze hangstoel die midden in de woonkamer staat, is erg stoer en je waant je daarmee terug in de tijd. Echter, door de moderne look en de heerlijk comfortabele bank wordt je ook weer herinnerd aan het heden.

De eetkamer bestaat uit een simpele tafel, maar de stoelen eromheen maken het retro-thema totaal af samen met de discobol die boven de tafel hangt. De keuken is simpel en oogt mooi schoon door de witte vloer, witte kastjes en de witte muren. Dit valt ook allemaal te zeggen voor de slaapkamer. Een plek waar je graag in slaap wilt vallen, zonder veel chaos om je heen.

Voor sommigen kan dit witte interieur erg overweldigend zijn, maar juist dit simpele in combinatie met de mooie retro meubels, de retro accessoires, de fantastisch mooie grote deuren en de fraaie witte vloer, maken dit huis een juweeltje.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.