Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Witte dakterras van grote villa in Spanje
Dakterras inspiratie

Witte dakterras van grote villa in Spanje


Dit indrukwekkende dakterras is onderdeel van een prachtige villa gelegen in Zuid-west Spanje. De villa is ontworpen door architectenbureau A-cero, die de kleur wit als belangrijkste kenmerk van zowel het interieur als het exterieur heeft gekozen. Naast een enorme tuin, beschikt de villa ook nog eens over dit dakterras. Niet normaal. Wat vinden jullie?

Witte dakterras van grote villa in Spanje

Het dakterras is nog groter dan de meeste woonkamers. Ruimte genoeg dus! Net als de rest van het interieur, speelt wit ook hier een hoofdrol. Witte ondergroend, witte omheining en ook de meubels zijn voornamelijk wit. Enkele kussens en ook de bovenkant van een aantal lounge elementen zorgen voor meer kleur en vrolijkheid op het dakterras.

Loungen op dakterras

Het dakterras is eigenlijk onderverdeeld in drie verschillende delen. In het midden staan een aantal kleurrijke zitelementen. Hier kunnen mensen gezellig bij elkaar zitten voor een leuk gesprek. Een ander gedeelte wordt gevormd door een grote u-vormige loungebank. Maar om écht te relaxen of te bakken in de zon, moet je plaats nemen op één van de vier lig elementen.

Weet jij waar je wilt gaan chillen?

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.