Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Monochrome woonkamer
Scandinavisch interieur Woonkamer inspiratie

Monochrome woonkamer


Dit is de woonkamer van Jesper en Majbritt. Het leuke stelletje woont in een mooi appartement in Østerbro in Denemarken. Zoals je hier in de woonkamer kunt zien, bevat het prachtige details. Hoge plafonds, mooie raampartijen, heerlijke witte vloer… Ze hebben heel bewust gekozen voor een rustig en neutraal interieur, met een monochroom kleurenpalet. Beiden hebben met hun beroep namelijk te maken met veel kleur. Je ziet dus vooral heel veel wit, hier en daar zwart en ook houttinten. Klik snel door voor meer foto’s!

Monochrome woonkamer

Via Elle Decoration UK

Ronde hoeken

Het leuke is dat het appartement bijzondere vormen heeft. De woonkamer is niet één rechthoekige ruimte, maar je hebt bijvoorbeeld te maken met een ronde hoek. Soms kan het hierdoor juist lastig zijn om het in te richten, maar Jesper en Majbritt hebben het mooi opgelost door in deze hoek een klein kantoortje neer te zetten. Een diepe vensterbank dient als bureau, waar de iMac en andere accessoires op geplaatst zijn.

Interieur regel

Kennen jullie dat ook, dat je steeds meer koopt voor je huis, waardoor het op een gegeven moment veel te vol wordt? Om het interieur rustig te houden, hanteren Jesper en Majbritt één regel die ze zelf hebben verzonnen. Als ze en nieuwe meubel nemen, moeten ze een bestaande meubel wegdoen. Dit zal voor velen erg moeilijk worden, maar het is wel een hele goeie!

Ook voor hen is dit niet altijd even makkelijk. Ze hebben zoveel leuke spullen en accessoires. Alle fotolijsten zowel op de vloer en aan de muur zijn super leuk. Net als de stapels boeken op de schattige salontafeltjes. En ze zullen de witte rocking chair natuurlijk ook nooit weg doen!

Monochrome woonkamer

Monochrome woonkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.