Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Betonnen scheidingsmuur
Industrieel interieur Klassiek interieur Modern interieur Slaapkamer inspiratie

Wat een slaapkamer!


Laatst had ik een aantal stoere loft slaapkamers aan jullie laten zien, maar deze loft slaapkamer overtreft die anderen wel met kop en schouders. De ontwerpers van 2Bgroup hebben het Oh!dessa appartement ontworpen gelegen in Odessa in Oekraïne. Een stoere loft appartement waar de voordeur en de kastdeuren de enige deuren vormen.

Maatwerk open boekenkast

Ornamenten

Open inloopkast slaapkamer

Industrieel klassiek

Het appartement wordt dus gekenmerkt door een open indeling, hoewel de slaapkamer en de woonkamer enigszins gescheiden zijn door een kleine betonmuur, waar de tv aan opgehangen is. Wat ik vooral erg bijzonder vind, is dat je hier een mix terugziet van uiteenlopende stijlen en materialen. De betonnen pilaren en muren zijn industrieel, net als de rauwe onbewerkte bakstenen muren. Maar in de slaapkamer zie je bijvoorbeeld ook een witte muur, waar een soort van klassieke ornamenten aan vastzitten. De drie zwarte barok fotolijstjes aan deze muur passen daar wat dat betreft heel goed bij.

Open inloopkast en badkamer

Rechts van het grote bed is een moderne maatwerk open boekenkast gemaakt, rondom de twee grote ramen. En links van het bed vind je de indrukwekkende inloopkast. Het is een houten blok, die aan twee kanten open is. De inloopkast vormt bovendien ook het looppad van de slaapkamer naar de badkamer.

Ik ben onder de indruk! Jij?

Open slaapkamer

Betonnen scheidingsmuur

Ohdessa-Apartment-13-850x601

Open inloopkast

Stoere slaapkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.