Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Huurappartement van Deense communicatiestudent Julie
Binnenkijken Vintage interieur

Huurappartement van Deense communicatiestudent Julie


Studenten hebben het niet altijd even makkelijk, vooral als het gaat om wonen. De meesten hebben een super kleine studentenkamer, waarbij ze de badkamer en keuken delen met hun huisgenootjes of wonen nog thuis bij hun ouders. Dit geldt niet voor Julie, een 25-jarige student uit Denemarken. Samen met haar vriend Mad woont ze in een super leuk appartement van 95m2 in de Deense stad Aalborg.

Huurappartement van Deense communicatiestudent Julie

Huurappartement van Deense communicatiestudent Julie

Julie is een communicatie student, maar ook een echte interiorjunkie. Voorheen woonde ze in een klein appartement van nog geen 50m2, maar had tóch de wens om iets groter te wonen. Daarom had ze dit appartement gehuurd, die voorzien was van prachtige authentieke houten balken aan het plafond.

Interieur mix

Ze is een echte ‘hier en nu’ type. Wanneer er een leuk idee in haar opkomt, moet ze het ook direct uitvoeren. Haar DIY bed van houten pallets bijvoorbeeld. Haar appartement is gelegen op de vijfde verdieping en had geen lift. Stuk voor stuk had ze de houten pallets in haar eentje naar boven gesjouwd.

Bureau op schragen

Designmeubelen

Woonkamer

Als student en interiorjunkie, moet Julie creatief zijn met haar interieur inrichting. Ze wilde ook niet alleen goedkope meubels en accessoires hebben. Daarom vind je in haar appartement een mooie mix van tweedehands meubels van vlooienmarkten en vintage winkels, IKEA en echte design koopjes. Julie is namelijk ook goed in het spotten van aanbiedingen. Het maakt voor haar bijvoorbeeld niet uit als er een klein krasje op haar stoel of tafel zit.

DIY
Hiernaast is Julie ook erg goed met DIY projectjes. Haar houten pallets bed is niet de enige meubel die ze zelf heeft gebouwd. Met ijzerdraad en ijzeren buis heeft ze bijvoorbeeld ook een stoere kledingrek gemaakt. En ook de schoenenkast in de hal, de ringen aan de houten balken en de stoere plank op de betonblokken zijn allemaal DIY projectjes.

DIY houten pallets bed

DIY projectjes

Eettafel op schragen

Ringen aan houten balken

Slaapkamer houten pallets

Bron: Boligliv.dk | Fotografie: Tiaborgsmidt.dk | Styling: Mettehelena.dk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.