Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

volledige-moderne-woonkamer-met-mooi-behang
Modern interieur Woonkamer inspiratie

Volledige moderne woonkamer met mooi behang


Als je van tevoren aan mij zou vragen wat ik van een woonkamer vind die helemaal behangen is, zou ik zeggen dat ik het niet zou doen. Ik zou hooguit één muur behangen en dat combineren met geschilderde muren, gewoon omdat ik dat mooier vind. Bijvoorbeeld met mooi tegeltjes behang of het Woods behang van Cole & Son. Eigenlijk zoals behangontwerper dat ook heeft gedaan in haar mooie woonkamer.

volledige-moderne-woonkamer-met-mooi-behang

volledige-moderne-woonkamer-met-mooi-behang

De woonkamer die ik vandaag aan jullie wil laten zien, is daar tóch wel een uitzondering van. De gehele woonkamer is namelijk behangen. Sterker nog, alle muren van heel het appartement zijn behangen. En ik vind het stiekem toch wel heel erg mooi…

Het is de woonkamer van een nieuwbouwappartement gelegen in de Zweedse hoofdstad Stockholm. Een modern appartement met meerdere slaapkamers, badkamers, een keuken en deze fijne woonkamer.

volledige-moderne-woonkamer-met-mooi-behang

Minimalistisch behang met vakjespatroon

De woonkamer is vrij ruim, voorzien van een hele grote raam, en vooral ook erg praktisch in te richten. Alle muren zijn bekleed met mooi wit behang met een minimalistisch vakjespatroon. Zelfs de kleine stukken van de muur waar ook het grote raam zit. Het doet een beetje denken aan zo’n lege bladzijde van een rekenschrift, maar dan natuurlijk mooier.

volledige-moderne-woonkamer-met-mooi-behang

Moderne meubels

Dit hebben ze gecombineerd met een warme eiken houten vloer en moderne meubels. Een grijze designbank, een stoere asymmetrische vakkenkast van hout, mooie vazen, leuke salontafels, een witte vloerkleed en daarboven een prachtige hanglamp.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

 • Reply
  De mooiste muren
  1 maart 2016 at 19:06

  Eindelijk behang op jullie blog! Met behang kan je zoveel. Zou leuk zijn als er een item zou komen met alleen behang.
  Gr Veerle van de mooiste muren

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.