Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Stoelen

Verschillende eetkamerstoelen in dezelfde kleur combineren


Als het gaat om eetkamerstoelen, dan zijn er verschillende mogelijkheden. De meest traditionele manier is dat je allemaal dezelfde eetkamerstoelen in dezelfde kleur neemt. En wat op dit moment helemaal hot is, is om verschillende eetkamerstoelen te combineren. Verschillende eetkamerstoelen in verschillende kleuren is een mogelijkheid. Dit kan erg leuk zijn, maar het kan ook wat chaotisch overkomen. Een andere optie is om verschillende eetkamerstoelen in dezelfde kleur te mixen. Op die manier zal het een stuk rustiger worden, ondanks dat je verschillende eetkamerstoelen gebruikt.

Stoelen combineren

Het grote voordeel om verschillende stoelen te combineren, is dat je meerdere stoelen uit mag kiezen. Er zijn zóveel mooie stoelen, waardoor je soms geen keuze kunt maken tussen verschillende stoelen. Stel dat je vier eetkamerstoelen nodig hebt, dan mag je dus vier verschillende stoelen uitkiezen. Het leuke is dat je ook verschillende stijlen met elkaar kunt combineren. Dat het een stoel een ander onderstel en zitting heeft, betekent niet dat het niet bij elkaar past. Sterker zelfs, juist omdat het verschillend is, kan het geheel verrassend leuk zijn.

Vind je dit idee leuk om verschillende eetkamerstoelen te combineren? Hieronder hebben we een selectie gemaakt van verschillende eetkamerstoelen, voor de kleuren wit, zwart, grijs, hout en vintage bruin leer. Alle eetkamerstoelen zijn verkrijgbaar bij Andrs Living!

Witte eetkamerstoelen

Witte eetkamerstoelen combineren

Bruine leren eetkamerstoelen

Bruine leren eetkamerstoelen combineren

Zwarte eetkamerstoelen

Zwarte eetkamerstoelen combineren

Grijze eetkamerstoelen

Grijze eetkamerstoelen combineren

Houten eetkamerstoelen

Houten eetkamerstoelen combineren

Zoals je kan zien, geven de verschillende eetkamerstoelen in dezelfde kleur een verrassend leuk effect rondom de eettafel. Voor welke kleur je uiteindelijk gaat, is natuurlijk afhankelijk van je eigen smaak, maar ook de rest van je interieur. Heb je een zwart wit interieur, dan zijn witte of zwarte eetkamerstoelen voor de hand liggend. Maar zowel zwarte als witte eetkamerstoelen passen eigenlijk in elke interieurstijl.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.